To już wiem czemu u mnie ich nie ma, krokusy ledwo z ziemi mi powyłaziły i nie mają do czego się pchać, nic nie kwitnie u mnie. Nawet kalina New Dawn zmarzła i nie zakwitnie
Moja kalina tez zmarzła, ale reszta w te mrozy była przykryta śniegiem. Teraz kilka ciepłych dni i wszystko zaczyna żyć. Krokusy rozwinęły się wczoraj w południe. Dzisiaj było wręcz gorąco. Musiałam bezrękawnik ściągnąć, bo tak ciepło było
Widać kolejne łebki wystają, w zeszłym roku nasadziłam kilka setek cebul i nie mogę się doczekać tych widoków. Mam tez nadzieję, że nic im nie przeszkodzi
moja tez, ona ma juz od poczatku stycznia czy jakos tak paki i ja ciagle zagladam kiedy z nich kwiaty beda a dzis patrze i te paki taki sflaczale. pewnie zmrozone ale krzaczek zyje.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
To tak jak u mnie, zrobiły się czarne i po kwiatkach. Dobrze, że krzak żyje bo za rok mamy szansę na kwiaty
Tak to już jest w ogrodzie, w zeszłym roku sarenki w tym mróz...
Aniu ja uwielbiam wiosnę, nie mogę się doczekać takiej prawdziwej z kolorowym, kwitnącym ogrodem
W krótce muchy nas raczej nie będą cieszyć, ale póki co nawet komar w domu wzbudza zachwyt
Dziękuję, pięknie pozował
Teraz byłam na podwórku, ptaki tak świergolą że aż mi się nie chciało wracać do domu.