Kochana my będziemy budować sami Tym razem postawimy na budynek szkieletowy, chłopcy prawie na wylocie i raczej wątpię, że będą z nami mieszkać.
Domek będzie malutki i przytulny.
Miałam podobnie z człowiekiem od murowania płotu z przodu w końcu M się wkurzył i wszystko robi sam, a ja jestem "pomagerem"
Pięknie mu idzie, fakt idzie wolniej bo po robocie ale płot rośnie w siłę
Ja już nie chcę nikogo do pracy, niestety mam podobne doświadczenia jak Ty
Mnie cegły brakło i dokupiłam u nas na miejscu bo potrzebuje jeszcze tylko 5 palet. Z transportem nie byłoby sensu ściągać z tak daleka...
Ja bez cegły nie wyobrażam sobie ogrodu, uwielbiam ten materiał.
Jestem konsekwentna, a może wręcz nudna w ojej wizji. Czasami się zastanawiam, czy to dobra droga, ale już tak mam...
Bardzo się cieszę, że podoba Ci się mój świat, wierzę że wkrótce stworzysz swój!
Buziaki dla Was!!
Kasiu uwielbiam takie klimaty. Mój Syn właśnie podbija Anglię i bombarduje mnie fotkami ogrodów, a mnie skręca i marzę żeby to zobaczyć. To dla mnie jest raj pod każdym względem wnętrza i ogrody sś absolutnie w moim stylu.
Dziękuję!!
Witajcie w kolejny upalny dzień, temperatura szaleje...
W domu mamy ponad 30 stopni, nie znoszę tego. Jednak nowe budownictwo pod tym względem jest znacznie lepsze.
W ogrodzie susza, biegamy z konewkami i podlewam co się da, bo wieczorem aż żal patrzeć na te zwieszone od ciepła kwiaty i omdlałe liście
Aż się boję co będzie jak pojedziemy na wczasy...oby trochę popadało!
Teraz jest czas róż, to one wiodą prym w ogrodzie. M kiedy s ich nie lubił a teraz coraz bardziej się przekonuje i do tego powojniki, duet doskonały
Piękne ujęcia roślin i kwiatów...obawiam się także o swoje roślinki bo zostawiamy je na tydzień czasu a na południu kraju są upały gdzie w cieniu termometr wskazuje 30 ponad stopni. Całe szczęście rodzice codziennie będą przjezdzać i podlewać ogród.