Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

anabuko1 11:08, 17 wrz 2018

Danusiu witaj!
Piękne miejsce stworzylas.
Ten murek z aniołem bardzo mi się podoba.
Rabaty uporządkowane,wymuskane. Super się prezentują.
Masz sporo zawilcow.ja mam tylko jeden. Ale wystarczy.
dana1s 12:40, 17 wrz 2018

anabuko1 napisał(a)
Danusiu witaj!
Piękne miejsce stworzylas.
Ten murek z aniołem bardzo mi się podoba.
Rabaty uporządkowane,wymuskane. Super się prezentują.
Masz sporo zawilcow.ja mam tylko jeden. Ale wystarczy.

Aniu bardzo sie cieszę, że podobają Ci się moje wypociny W tym sezonie dosłownie, szczerze nie pamiętam tak gorącego lata...
Uwielbiam cegłę w połączeniu z betonem, to chyba mój numer jeden w dekoracjach.
Zawilce odkryłam nie tak dawno, pięknie rosną i super kwitną. Jestem nimi zachwycona

Pierwszy raz mam owocki na trzmielinie, są piękne

dana1s 12:48, 17 wrz 2018

Właśnie wróciłam z ogrodu, M kończył zalewać kotwy a ja jak zwykle zrobiłam obchód i trochę fotek. Nabiłam też kołki w miejscu naszego mikro domku. Może będzie malusi, ale w moim ogrodzie i mój wykończony po mojemu. Za jakiś czas jak zmienią status działki dobuduję na parterze sypialnię a nad nią powstanie balkon z sypialni na piętrze. Z przodu dostawimy ganek.
Wszystko już zaplanowane, no oprócz kuchni nad tą siedzę i główkuję. Myślę, że taki dom na emeryturę będzie idealny
Do tego otwiera możliwość postawienia basenu wkopywanego 3x5 tyle w zupełności wystarczy. Tak się pięknie zmieści, że z tarasu będziemy prosto do basenu wskakiwać. A co jak szaleć to szaleć

Dzisiejszy ogród

dana1s 12:51, 17 wrz 2018

W ogrodzie z racji pory roku pełno lokatorów

i skąpany w słońcu ogród

sylwia_slomc... 13:44, 17 wrz 2018

Pokazuj na bieżąco jak domek ogrodnika powstaje plees, uwielbiam takie fotki w trakcie działania, bo można coś podpatrzyćOgród zachwyca
dana1s 13:51, 17 wrz 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Pokazuj na bieżąco jak domek ogrodnika powstaje plees, uwielbiam takie fotki w trakcie działania, bo można coś podpatrzyćOgród zachwyca

Sylwuś postaram się, ale jeszcze nie ma co pokazać. Wykorzystaliśmy podmurówki betonowe jako fundament, bo nam zostały z budowy płotu. Reszta będzie drewniana, drewno czeka już rok, M mówi że będzie bardziej wysuszone
Nie wiem co dać na dach, na domu będzie blacha na rąbek i chyba tutaj położymy to samo, zobaczymy czy nam taką mała ilość sprzedadzą?
Bardzo się cieszę, że Ci się podoba Dziękuję!!

vts 18:54, 17 wrz 2018

Wspaniały pomysł z małym domkiem na tym czasem, później go troszkę powiększysz, będzie bajkowo i basen będzie, prawdziwy raj będzie bo teraz jest przecudnie. POWODZENIA!!!
dana1s 19:09, 17 wrz 2018

vts napisał(a)
Wspaniały pomysł z małym domkiem na tym czasem, później go troszkę powiększysz, będzie bajkowo i basen będzie, prawdziwy raj będzie bo teraz jest przecudnie. POWODZENIA!!!

Lilciu całkiem funkcjonalny domek nam się udało rozrysować, jak dobuduję ganek i sypialnię będzie idealnie dla dwóch osób, a na pięterku wnuki
Taki basenik to moje marzenie, to lato było wybitnie gorące i z pewnością byłby najbardziej obleganym miejscem w ogrodzie. O coś takiego, ten kształt bardzo mi się podoba...to byłoby spełnienie marzeń

Bardzo dziękuję za miłe słowa

AgnieszkaW 19:10, 17 wrz 2018

Całokształty piękne, ale ten basen...
dana1s 19:17, 17 wrz 2018

AgnieszkaW napisał(a)
Całokształty piękne, ale ten basen...

Agniesiu bardzo dziękuję! Myślisz, że nie będzie pasował?