Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

dana1s 20:49, 27 wrz 2018

anpi napisał(a)
Fajnie się zapowiada ten domek narzędziowy, będzie widzę spory...ciekawe jak będzie prezentował się w całości po wykończeniu?

Aniu potrzebuję miejsca na moje ogrodowe sprzęty. Może nie jest duży, ale w sam raz .
Do wykończenia daleko, sama jestem ciekawa

renatamama3 21:02, 27 wrz 2018

dana1s napisał(a)
Dzisiaj był piękny dzień, przyjemna temperatura i cudowne słońce. W ogrodzie wyraźnie czuć jesień. Czas się sprężać z budową domku ogrodnika, zaczynamy we wtorek i mam nadzieję, że do końca tygodnia będzie gotowy.
Ja cały czas myślę nad rozplanowaniem domku 35m2 żeby później dobudować do niego choć sypialnię. Powstał już pewien plan ale cały czas go dopracowujemy, a mój młodszy Synuś przenosi te plany w programie graficznym. Musiałam wprowadzić
dokładne dane i wszystkie meble z prawdziwymi wymiarami, by się przekonać że się zmieścimy. Trochę ciasno ale taki mikro domek coraz bardziej mi się podoba.
Dzisiaj zamówiłam drzwi wejściowe

Danusiu ,mój sąsiad ma taki mały domek 4x5 i poddasze ,na dole ma pokój kuchnie i korytarz ,poddasze jeszcze nie skończone ,a w kolejnym zgłoszeniu ,złożył o garaż i go przykleił do budynku 3x4 i z niego ma zrobiony salon i łazienkę .
dana1s 21:13, 27 wrz 2018

renatamama3 napisał(a)

Reniu też planujemy, trochę to malusie, ale coraz bardziej mi się podoba.
u nas zgłoszone 35m2+ poddasze a później zobaczymy. Czekam na wyłożenie w urzędzie, bo podobno ma być pod koniec października. I tak nie zaczniemy w tym roku, więc zobaczymy co postanowią, jak nic to na wiosnę ruszamy z malutkim

dana1s 21:24, 29 wrz 2018

Dzisiaj zamiast budować dalej domek narzędziowy zabraliśmy się za porządki. Wreszcie jest porządnie

Jesień w moim ogrodzie

dana1s 21:27, 29 wrz 2018

dana1s 21:29, 29 wrz 2018

dana1s 21:33, 29 wrz 2018

dana1s 21:38, 29 wrz 2018

anpi 21:42, 29 wrz 2018

Niby ,tylko parę dni, kolory w ogrodzie całkiem inne...U Ciebie to jest co podziwiać,tyle drzew,krzewów,traw ...i one z dnia na dzień będą jeszcze bardziej piękniały jesiennie.Oby pogoda dała się tym pięknem cieszyć jak najdłużejPozdrawiam i życzę miłej niedzieli
dana1s 21:49, 29 wrz 2018

anpi napisał(a)
Niby ,tylko parę dni, kolory w ogrodzie całkiem inne...U Ciebie to jest co podziwiać,tyle drzew,krzewów,traw ...i one z dnia na dzień będą jeszcze bardziej piękniały jesiennie.Oby pogoda dała się tym pięknem cieszyć jak najdłużejPozdrawiam i życzę miłej niedzieli

Aniu kolorki pojawiły się po pierwszym mrozie. Dzisiaj pogoda wspaniała. Mam nadzieję na piękny kolejny tydzień.
Stwierdziłam dziś, że u mnie chyba najładniejsza jest jesień. To właśnie zasługa starodrzewu i traw. Muszę popracować nad innymi porami roku
Tobie również miłej niedzieli!!