Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z ogródka na wsi

Z ogródka na wsi

Radziu2013 18:55, 25 kwi 2017

Róża ( rzekomo pnąca odmiana Chopin - ale mnie oszukali z nawą odmiany, no ale skoro Chopin nie jest pnąca to te pędy czym są ? To są dziczki?)poszła na cegły. Właśnie co mogę zrobić z białymi cegłami? Bo nie mam na nie pomysłu, a opchnąć nie mogę?

Aaa a to duża kępa floksa. Po przesadzeniu mi wyłysiała. Jak przez ten sezon się nie zregeneruję to na jesień ja dziele. Ale ma pąki

No i na koniec narcyzy Ja wiem że one miały być miniaturowe, no ale w tym roku to z tą wielkością rzeczywiście nie poszalały.
Radziu2013 18:57, 25 kwi 2017

Monia81 napisał(a)
A to w tym ładniutkich kankach to ubiorek wieczniezielony, blue diamond cudne

Ooo właśnie Nazwa mi uciekła, dzięki i za podpowiedź, i za tulipki
Radziu2013 18:58, 25 kwi 2017

A ogólnie to dzisiaj nie wiele zrobione bo tylko posadzone clematisy i wysiane do ziemi nasiona min. lewkonia, lwia paszcza, kosmos, cynie...
violka171 20:07, 25 kwi 2017

Radziu2013 napisał(a)

Od razu niedowiarku
Nie no żołnierze ładnie stoją na warcie wartę.
A właśnie bo już zapomniałem, kupiłaś w końcu mieczyki w tym rrrrrr kolorze?

No pewnie że kupiłam,pisałam swojego czasu u siebie ,cześć pojechała do Hani
nie mają innego wyjścia jak stać na warcie ,ktoś musi dac przykład innym albo smietnik czeka ich,się wystraszyły pewnie he he
Radziu2013 20:10, 25 kwi 2017

violka171 napisał(a)

No pewnie że kupiłam,pisałam swojego czasu u siebie ,cześć pojechała do Hani
nie mają innego wyjścia jak stać na warcie ,ktoś musi dac przykład innym albo smietnik czeka ich,się wystraszyły pewnie he he

No właśnie tak sobie kojarzyłem że pisałaś ale pewien na 100 nie byłem
violka171 20:11, 25 kwi 2017

Radziu2013 napisał(a)
Róża ( rzekomo pnąca odmiana Chopin - ale mnie oszukali z nawą odmiany, no ale skoro Chopin nie jest pnąca to te pędy czym są ? To są dziczki?)poszła na cegły. Właśnie co mogę zrobić z białymi cegłami? Bo nie mam na nie pomysłu, a opchnąć nie mogę?

Aaa a to duża kępa floksa. Po przesadzeniu mi wyłysiała. Jak przez ten sezon się nie zregeneruję to na jesień ja dziele. Ale ma pąki

No i na koniec narcyzy Ja wiem że one miały być miniaturowe, no ale w tym roku to z tą wielkością rzeczywiście nie poszalały.

poczekaj z róża ,moze zakwitnie,roża Chopin to to nie jest,jak bede nastepnym razem u siebie sfocę Ci moją Chopinową ,tylko nie zdenerwuj się hi hi
a co do cegieł,zbuduj domek miniaturowy dla psa czy kotka,i pomaluj na ceglany kolor albo ceglaną dużą donicę
violka171 20:13, 25 kwi 2017

Radziu2013 napisał(a)

No właśnie tak sobie kojarzyłem że pisałaś ale pewien na 100 nie byłem

oczywiście jeszcze ich nie wsadziłam bo po co ,co nie hi hi
ogrodula 20:44, 26 kwi 2017

Z cegieł zrób kompostownik Maja prezentowała w tvn
Aurelllia 22:06, 26 kwi 2017

Ja bym ziołownik zrobiła z tych cegieł np takiego ślimaka Mi została ta pomarańczowa cegła po rozbiórce starej komórki - wadą jej jest tylko to, że jest w betonie :/ i muszę odłupywać go, ale właśnie wymyśliłam że zrobię ziołownik z tej cegły, bo miałam ziółka po prostu na grządce, ale wydaje mi się, że fajniej właśnie by w takiej cegiełce wyglądały o właśnie a jakiś inny sposób na pozbycie się betonu z cegły macie ?
Rumianka 22:19, 26 kwi 2017

Dalej podtrzymuję, że te kanki są fajowe i bardzo stylowo wyglądaja z takimi delikatnościami...