Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z ogródka na wsi

Z ogródka na wsi

Radziu2013 13:32, 29 kwi 2017

gosika67 napisał(a)
Radziu gratuluję procentów, zdolny jesteś. Ładnie wiosennie u Ciebie i ta moja ściana czerwona zagospodarowana, wiesz,że będę tam często zaglądać.Też mam syna Radzia. Pozdrawiam.

Ściany jeszcze nie zagospodarowane Będą dopiero wtedy jak się roślin podosadza a one się rozrosną
Zaglądaj kiedy tylko masz ochotę
A imiennik ile ma lat?
Radziu2013 13:34, 29 kwi 2017

gierczusia napisał(a)
Witaj " Robocie Wielofunkcyjny Radziu " jesteś niesamowity denaturat obczajam właśnie, zmywaczem do paznokci też zamierzam spróbować
Ale teraz po Twoim wątku pobuszowałam, masę fajnych roślin dojrzałam pozdrowionka

Witaj Widzę że u Moni buszowałaś bo taka nazwę wytrzasnęłaś
Niesamowity??? Bo się zarumienię hahahah

Zmywacza do paznokci nie próbowałem używać Pisz jak coś jak zdał egzamin
Radziu2013 13:38, 29 kwi 2017

hanka_andrus napisał(a)
Robot Wielofunkcyjny! Toż to zaszczyt umiec wszystko zrobić co w domu konieczne! A jak po sąsiedzku i kaska wpada, tro tym bardziej miło w kieszeni!
Słonecznego weekendu!
Mam nadzieję, że Twoje mieczyki nie pomarzły?

Wszystko umieć to nie Płytek kłaść jeszcze nie umiem, za elektrykę, hydraulikę itp. się jeszcze nie zabieram

Jak chodzi o sąsiadów to się cieszę że mogę im pomóc bo przynajmniej jest za co kupić coś do ogrodu

Mieczyki znakomicie wytrzymały Osłony już zdjęte i teraz siedzą w pełni wolne

Słonecznego weeka i tobie życzę U mnie jak na razie pada
Radziu2013 13:41, 29 kwi 2017

gobasia napisał(a)
ale sie przestraszylam ...myślałam ,że sesja z świniobicia będzie

uuufff..odetchnełam z ulgą ,że to Viola żartownisia

Czasy świniobicia u nas na szczęście już minęły... uuufffff
Ja jem tylko mięso ze sklepu. Nie wyobrażam sobie żebym miał hodować swoje zwierzęta, karmić, oprzątać itd. a potem zabić

Violcia... tak jej zawsze towarzyszy ten żarcik Tym bardziej się cieszę że jest z nami
Radziu2013 13:43, 29 kwi 2017

Aurelia,Ula dzięki za pomysły Oba mi się podobają, czekam tylko na realizacje
Radziu2013 13:45, 29 kwi 2017

Rumianka napisał(a)
Dalej podtrzymuję, że te kanki są fajowe i bardzo stylowo wyglądaja z takimi delikatnościami...

Dzięki z takimi drobnymi też mi się podobają
W zeszłym roku nie dopilnowałem zakupów i nie podobało mi się Bo mówiłem babci żeby do balii kupiła jasno różowe kwiaty to ta kupiła czerwona werbenę a do kanek ciemno różowe surfinie Nie zmieniałem im już miejsca ( swoją przemilczałem ) ale strasznie się mi nie podobało
Anda 14:13, 29 kwi 2017

Radziu, wpadam z rewizyta i zapisuje sie na podgladanie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
hanka_andrus 14:32, 29 kwi 2017

Babci musisz wybaczyć, może jej właśnie te kolory bardziej pasowały. Na drugi raz umów sie z babcia na spacer i razem kupujcie, to dojdziecie do porozumienia.
Życz dziadkowi dużo zdrowia i długich lat życia!
Radziu2013 14:36, 29 kwi 2017

hanka_andrus napisał(a)
Babci musisz wybaczyć, może jej właśnie te kolory bardziej pasowały. Na drugi raz umów sie z babcia na spacer i razem kupujcie, to dojdziecie do porozumienia.
Życz dziadkowi dużo zdrowia i długich lat życia!

Hania pewno że wybaczyłem Każdy ma inne gusta Ale akurat wtedy ja do szkoły chodziłem i ją poprosiłem czy by nie kupiła - no i taką niespodziankę mi zrobiła
Życzenia przekaże
frezja 15:27, 29 kwi 2017

Radziu, wpadłam z rewizytą. Ładnie idzie z cegieł donicę proponuję albo dwie.