Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sezon 2017 u Hanusi

Sezon 2017 u Hanusi

violka171 17:53, 22 mar 2017

Basieńko,znaczniki i jeszcze raz znaczniki
ja rok temu też mowiłam sobie że będę pamietać,i co ?-guzik z pętelką
w tym roku juz mądrzejsza będę
BasiaLT 17:55, 22 mar 2017

Haniu śliczna wiosna w ciebie. Dobrze że fachowcy działają z kablami to jest nadzieja że będzie dobrze.
Basilikum 18:28, 22 mar 2017

czy ja pisalam, ze masz jeden z najpiekniejszych na ogrodowisku ogrodow?
masz

pieknie. Iryski czesto zaczynaja jednym u mnie tak jest w kazdej kepce. Sliczny kolor ma ten Twoj

Dzieki Tobie (bo zarazilas mnie rannikami) przezywam wlasnie ich wszystkie fazy

Basiu one nakie paluchy wystawiaja z ziemi jak by dlon ze srodkowym schowanym palcem.
Radziu2013 18:39, 22 mar 2017

Jeden ale jaki piękny en irysek
dajana 19:11, 22 mar 2017

No widzisz Hanusiu co za pogoda ? wczoraj tak się cieszyłam, sporo zrobiłam, nakopałam również .Myślę sobie wstanę o szóstej rano i myknę do roboty w ogrodzie, a tu masz babo placek.Leje i końca nie widać.Moje krokusy zgniły, zbyt dużo śniegu było w tym sezonie, a teraz wciąż deszcze.Jeszcze troszkę i się poprawi.Brakuje mi ruchu na powietrzu ,a bloczki czekają na dalszy ciąg skarp .Najpierw brudna robota ,a potem przyjemność Haniu.Kupiłam kilka róż choć się zarzekałam że kończę z różami Dwie są bez kolców co mnie bardzo cieszy )Muszę jeszcze kupic szałwię ,kocimietke i perowską .Ciekawe dlaczego zginęły mi ostrózki .W zeszłym roku tylko jedna mi przetrwała .Czyżby zmarzły ,czy zgniły? Dobrego dnia Haniu
violka171 20:46, 22 mar 2017

Haniu a to specjalnie dla Ciebie i orły w tle,wiem że masz sentyment do tego miejsca,juz nie wspomnę jak je robiłam
ale wyszło
hanka_andrus 20:50, 22 mar 2017

Danusiu, ostróżki co jakiś czas trzeba odmładzać. Właśnie moje też zanikać zaczęły.
Trzeba wysiać nowe nasionka, to w przyszłym roku, będzie świeżynka i znów na kilka lat starczy.

Basiu, róża Gobasia ma się świetnie, pączki zielone, i chce już rosnąć na całego. Mam nadzieję, że w tym roku będą kwiatki.
Jeszcze różom kopczyków nie odkryłam i nie przycinałam ich. Czy Twoją różę muszę nisko przycinać, czy zostawić w zeszłorocznej wysokości?

BasiuLT, Izabelko, Radziu, dziękuję za pochlebne opinie! Staram się, ale gdzie mi do piękności! Bajzel, nie ogród! Wszędzie niedoróbki, ale staram się!

hanka_andrus 20:55, 22 mar 2017

Violu, mam sentyment do całego Szczecina, ale to miejsce i Wały Chrobrego, to moje ulubione!
Dzięki za popis krokusowy! Buziam!
violka171 21:08, 22 mar 2017

hanka_andrus napisał(a)
Violu, mam sentyment do całego Szczecina, ale to miejsce i Wały Chrobrego, to moje ulubione!
Dzięki za popis krokusowy! Buziam!

byłam pewna że Jasne Błonia -jeszcze jak widać pamięć mnie nie zawodzi
ale o Wałach zaszwankowała
Napia 21:44, 22 mar 2017

hanka_andrus napisał(a)
Nic nie zapowiadało mojej nieobecności, ale urządzenia mają prawo zgrzytnąć, nawet wtedy kiedy najmniej się tego spodziewamy.

Prześliczne Jak ja kocham Twoje krokusy
Czytałam, że troszkę Cię nie było, bo sprzęt zastrajkował, ale rozumiem, że już wszystko w porządku. Pozdrawiam