Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika sezon 2017

Madżenie ogrodnika sezon 2017

Madzenka 10:10, 03 maj 2017

AnkaK napisał(a)

Ależ cudnie ! Tylko tulipany świadczą o tym, że to jeszcze wiosna. Łódzka wiosna sporo w tyle. Na tym zdjęciu widać jak mocno brzozy zmężniały. Piękne som Utwierdzasz mnie w przekonaniu, że różu w ogrodzie wiosną nigdy nie za wiele.

Róż i purpura to moje ulubione kolory wiosna, latem, jesienią ...

Oj wczoraj ulewne deszcze zatrzymały się przed Łodzią, U nas lało a w Mazowieckim piekna pogoda, jawna niesprawiedliwośc a jeszcze w okolicahc Sieradza wycieraczki nie dawały sobie rady z wodą
Madzenka 10:12, 03 maj 2017

Rench napisał(a)
Piękna ta twoja sesleria Zresztą,wszystko u ciebie imponująco zestawione.Tylko podglądać

Moje bukszpany mają umarznięte młode przyrosty,mogę to już uciachać,czy czekać jeszcze,aż się ociepli?

Ciac, juz mrozow silnych nie bedzie a u Was teraz zdecydowanie najcieplej. Tylko znajdź czas miedzy deszczem....
Madzenka 10:15, 03 maj 2017

inag napisał(a)

Słyszałam o tym. Trochę się własnie boję tego ale z drugiej strony podobno rozplenice też trzeba odmładzać po kilku latach bo łysieje od środka...

Masz racje, moe 6 letnie roplenice całe łyse w środku. Próbowałam to suche wyskubać, ale trzeba będzie wiosną w przyszlym roku je podzielic
Johanka77 10:16, 03 maj 2017

Madzenka napisał(a)
Kanapa z Jyska, gdyby,pm nie miała zestawu to bym kupiła

Zacna!
Madzenka 10:25, 03 maj 2017

ewa004 napisał(a)
No własnie pokaz kanapę ....ja tez upatrzyłam jedna i ciekawa jestem czy o tej samej myślimy

Przeoczyłam chyba odpowiedz jakim kolorem malowałaś elewację napisz mi jeszcze raz

Ewo Tikkurilla i chyba trzy kolory były próbowane, teraz nie odpowiem. Kupiłam trzy rodzaje próbek, były nie al identyczne, pomalowaliśmy deseczki i wybraliśmy.Tak najlepiej działac przy duzych powierzchniach. Taras olejuję kolorem PORO, ktory jest identyczny z tym na elewacji. Drzwi wejściowe jeszcze innym... Kolor i tak wychodzi inny na róznych powierzchniach i rodzajach podłoża.
10:26, 03 maj 2017
lansujesz proste meble....bardzo podobne do twoich....ciekawe ile osób nabędzie? bo cena chyba nie odstrasza
Madzenka 10:28, 03 maj 2017

eee_taam napisał(a)
lansujesz proste meble....bardzo podobne do twoich....ciekawe ile osób nabędzie? bo cena chyba nie odstrasza

Jedno jest pewne nigdy wiecej nie zaprzyjażnię sie z chińskim technoratanem... Białe meble czekaja na transport do ogrodu teściów...
Madzenka 10:31, 03 maj 2017

Sebek napisał(a)

Jak znajdziesz leżak to daj znać Bo myślalem nad Diamond Chair na balkon jak w bukszpanowym, ale chyba wolałbym jednak leżeć

Nie szukam nic specjalnego. Szukam grafitowych z tworzywa, aby leżec bez poduszek i nie konserwować ich co roku.... Nie mam czau ani ochoty aby ciagle cos malowac. Wystarczy mi elewacja na domu i drewniane tarasy... Za rok dwa tarasy zostana wymienione na kompozytowe.
Madzenka 10:34, 03 maj 2017

Dziekuje za pochwały dla ogrodu, cieszą tak miłe słowa. Zawsze powtarzam, ze maj z soczystą zielenia i kolrowymi tulipanami to najfajniejsza pora roku.
Madzenka 10:36, 03 maj 2017

eee_taam napisał(a)

Nie mam kontaktu z marketingiem Jysku, nie zweryfikuje efektywności moich działań reklamowych

Szkoda, ze Ikea ostatnio nie nadąza z meblami ogrodowymi i trendami.