Mirella ja ciachnę seslerie mocniej, skrócę tez kłosy heufleriane. Możesz skrócić same kłosy
Margarete to wczorajsze ciepło nie tylko mnie zaskoczyło , ale i bardzo ucieszyło. Pracowałam w ogrodzie do zmroku
Małgosik w tym rok kupiłam nowy odkurzacz, za jakieś śmieszne pieniądze. Gdy liście są suche to ściągam je ze żwirku odkurzaczem. dmuchawy jakoś w ogóle nie używam. Myślałam, ze się popsuł on się zablokował na chwile
Angeliko jest zimno i mokro. Ja bym sadziła jeszcze liściaste, zwłaszcza że mnie dopiero ruszyły najpóźniejsze gatunki np buki a ambrowce jeszcze nie wypuściły liści. Zwykle sadzi się drzewa z gołym korzeniem do 15.04
Irenko miałam lód mróz, liscie piwonii podmrożone a jedną rodgersje porządnie trafiło. Nic to jednak pięknie zielono jest dzięki deszczom. Novalis ma się znakomicie. A jak NN?
Anna Ogrdniczka - ja mam strong anabell, czyli rzekomo sztywniejszą odmianę. pokładają sie tak samo jak zwykłe anabell po deszczach. Ja mma podsadzone bukszpanem, nawet gdy polegną to wisza na 40 cm murku bukszpanowm. Ale bukszpan na tym cierpi i łysieje. Jak je podsadzisz np roplenicą lub bukspzanem podkładanie nie bedzie tak źle wygladać
Mathildis - dziękuję za komplementy

Kamasja mlecz możesz nożem wycinać,a le na koniczyne konieczne jest zastosowanie np chwastoxu. Nawet niskie koszenie nie pomaga tylko Chwastox
Marek zaglądaj częściej
Sylwia - proszę bardzo :
Karabela jeśli podejmiesz się wywalczenia odszkodowania z tyt naruszenia dóbr osobistych to jestem za

Nie mam paragonu....