Kochani przysłowiowy Stefan to szkółka Stefanogród w Jugowcu, koło Środy Śląskiej
AniMa dzisija było 50/50
Kasya - Amazon Mist, Stipa, Trzcinnik Avalanche, Praire Fire, konwalnik zielony rozłogowy. Wszystko poszło do donic i w maju stokrotki zostana wymienione na surfinie i pelargonie . Do tego kulka cisowa, bukszpanowa, dwa malutkie stozki bukszpanowe
Msazalka - witaj! Okna czekaja na zmiłowanie, w piątek planuje je machnąć, brudzą sie niestey, ale żaluzje jeszcze mocniej, bo łapia pierwszy brud. Dlatego najpierw akcja czyszczenia żaluzji i ram a potem mycie szyb.
Luki napisałam u ciebie nr bukszpanów w bylinach... Bukszpan musi mieć przewiew i nie lubi być smyrany ani przez trawki, róze ani byliny.....
Kasia pod gorkę - jak jestem słuzbowo to raczej nawet 5 minut nie mam czasu na kawke. I jeżdzę tylko gdy musze, więc kumuluje wszystkie spotkania aby czas wykorzystac na maksa. Zakupy? Typowe na wiosnę. Ale ja do ogrodu nic nie kupuje bo miejsca nei mam, nic nie zmarzło ani nie wygoniło. Trzeba poczekac az uschnie latem

. W tym roku odpuszczam ogrodowi, mam dalekosiężne plany podróżnicze i szkoda mi kasy na kolejne zmiany w ogrodzie , ktore mnie nie uszczęśliwią. W przeciwienstwie do wyjazdów, lazurowe morze lub alpejskie niebo mam cały rok w głowie

Poza tym musze zrobić mały remont w domu i wymienić córce auto. Wiec ogród idzie w odstawkę, ma służyc w tym roku wypoczynkowi. Doniczki co innego, ja to po prostu lubie, sobie pokokosić musze, bo sie uduszę
Navii ja wyczerpana sprzątaniem i myciem...a Ty cięzka robota w ogrodzie
Na razie nadrabiam forum, bo przez tydzień tylko przelotem byłam. Pogoda zawodzi a miałam pic kawe na tarasie (zdrapanym nie pomalowanym!)