Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Zana 23:41, 08 cze 2017

Monika, piękne masz te irysy, piwonie też. Taką czarnolistną krzewuszkę też mam, a nawet dwie, wreszcie w tym roku dochodzą do siebie po dwóch ekstremalnych przeżyciach i nawet zakwitły. Czyżby oko me w zakupach dostrzegło złotego perukowca?. O hostach to już nawet nie wspominam, bo wiadomo że zakup każdej hosty to super zakup. No może oprócz stiletto, ta mi się nie podoba.
Monia81 08:40, 09 cze 2017

Zana napisał(a)
Monika, piękne masz te irysy, piwonie też. Taką czarnolistną krzewuszkę też mam, a nawet dwie, wreszcie w tym roku dochodzą do siebie po dwóch ekstremalnych przeżyciach i nawet zakwitły. Czyżby oko me w zakupach dostrzegło złotego perukowca?. O hostach to już nawet nie wspominam, bo wiadomo że zakup każdej hosty to super zakup. No może oprócz stiletto, ta mi się nie podoba.

Tak Aniu perukowiec złoty się pojawił-masz dobre oko moja krzewuszka też dostała wciory, w tamtym roku była przesadzanaaż se musiałam wygooglować hostę, która ci się nie podoba, bo nie znałam, e no nie jest taka zła
BasiaLT 09:56, 09 cze 2017

Zakupy super, jakbyś chciała wysokie ciemnofioletowe irysy to mogę ci wysłać każdą ilość.
Kindzia 12:10, 09 cze 2017

Chyba te moje niebieskie podobne do Twoich, oczywiście dla Ciebie u mnie Twoje rosną. Żeby nie było
Monia81 12:39, 09 cze 2017

BasiaLT napisał(a)
Zakupy super, jakbyś chciała wysokie ciemnofioletowe irysy to mogę ci wysłać każdą ilość.

Basiu dziękuję, będę to miała na uwadze a nóż widelec może na jakimś spotkaniu się zobaczymy
Monia81 12:39, 09 cze 2017

Kindzia napisał(a)
Chyba te moje niebieskie podobne do Twoich, oczywiście dla Ciebie u mnie Twoje rosną. Żeby nie było

Kasiu już napisałam u Ciebie
Kindzia 06:57, 10 cze 2017

Chyba te Twoje bardziej niebieskie jednak
Kindzia 13:09, 13 cze 2017

W tym tygodniu pewnie mogę się z Basią widzieć, jedziemy na weekend czerwcowy do ZG, mogę Ci przywieźć od Basi Tylko się z nią umów.
Monia81 13:26, 13 cze 2017

Kindzia napisał(a)
W tym tygodniu pewnie mogę się z Basią widzieć, jedziemy na weekend czerwcowy do ZG, mogę Ci przywieźć od Basi Tylko się z nią umów.

Kasiu bardzo ci dziękuję, ale nie miałabym i tak w najbliższym czasie jak to od Ciebie odebrać, bo teraz też dwa weekendy mam wyjazdowe, a później od 30 czerwca urlop i wyjazd do Chorwacji, także dopiero by wchodziła druga połowa lipca a to długo, ale za dobre chęci buziaka cmokam
Kindzia 13:31, 13 cze 2017

Druga połowa lipca lepsza na iryski Kasia do mnie będzie jechać na pewno, to ona Ci może przywieźć ewentualnie. Tylko jeszcze nie wiem kiedy...