Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Aurelllia 15:49, 19 sie 2017

Monia jakie przebogate zakupy porobiłaś Super - hortensji nigdy za dużo w ogrodzie hahhaha Zawsze się znajdzie na nie miejsce Ja żałuję teraz, że sobie tej białej przechodzącej w różowy nie kupiłam, tylko tą limonkową wzięłam bo ta różowa cudna jest
malgorzata_s... 12:53, 20 sie 2017

Moniczko strasznie miło było Was poznać Pierwsze koty za płoty, myślę że teraz już częściej będziesz na spotkaniach Zapraszam też do mnie Buziak
Monia81 09:53, 21 sie 2017

Mary napisał(a)
Monia, nie chciałam Cię zasmucić.

Marysiu nic się nie stało, najwyżej dorwę jeszcze tego stardusta w szkółce
Monia81 09:54, 21 sie 2017

anbu napisał(a)
To raczej na pewno nie jest stardust, mam go i tak jak Marysia pisze, jest zielony ..

Aniu byłam u Ciebie , powiedz mi co ile masz posadzone te rozchodniki z piórkówką, ja już wiem, że mam za blisko
Monia81 09:55, 21 sie 2017

katel napisał(a)
Fajne zakupy a rozchodnik jak ładny to się nie przejmuj prawdziwą nazwę z czasem odszukasz

Dziękuję Kasiuna to wychodzi, że etykiety na doniczkach były pomylone, ale co tam, jeszcze dopadnę tego stardusta
Monia81 09:56, 21 sie 2017

zoja napisał(a)
Podejrzewam ze ten Stardust to moze byc matrona
Zobaczymy jak zakwitnie.
Ale tak jak pisza dziewczyny stardust ma jasnozielone liscie bez przebarwien.

Dzięki Zoju, wstawię zdjęcia jak zakwitnie to zobaczymy, bo matrona, którą mam troszku różni się od niego, tak mi się przynajmniej wydaje...
Monia81 10:00, 21 sie 2017

Aurelllia napisał(a)
Monia jakie przebogate zakupy porobiłaś Super - hortensji nigdy za dużo w ogrodzie hahhaha Zawsze się znajdzie na nie miejsce Ja żałuję teraz, że sobie tej białej przechodzącej w różowy nie kupiłam, tylko tą limonkową wzięłam bo ta różowa cudna jest

Aurelko zgadzam się hortensje zawsze mi się podobały, więc znalazły się na mojej liście chciejstw no ja właśnie nie wiem co to za jedna ta hortensja, z bieli przechodzi na róż, a limelighty kupiłam i szpaler zrobiłam z nich bo mi z kolei te najbardziej się podobająkażdemu podoba się coś innego i to jest najfajniejsze w tym wszystkim pozdrawiam
Monia81 10:03, 21 sie 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Moniczko strasznie miło było Was poznać Pierwsze koty za płoty, myślę że teraz już częściej będziesz na spotkaniach Zapraszam też do mnie Buziak

Gosiu z chęcią wielką cię odwiedzę, jak tylko będziesz miała czas to się umówimy buziol wielki
anbu 10:10, 21 sie 2017

Monia81 napisał(a)

Aniu byłam u Ciebie , powiedz mi co ile masz posadzone te rozchodniki z piórkówką, ja już wiem, że mam za blisko

Co metr się starałam sadzić
Ale już widzę że halmen bardzo urosła
Monia81 10:11, 21 sie 2017

A tak po krótce w czwartek byłam z moim eMusiem na spotkaniu u Kasi/Kindzi wielki buziol na niej i dla wszystkich, których poznaliśmy zdjęć oczywiście brak, bo z tego wszystkiego zapomniałem zrobić, ale napiszę, że ogród na żywo zapiera dech w piersi, no cuudny jest, a mój eMuś do dziś o trawniku mówi jeszcze raz wielkie dzięki