Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Monia81 10:02, 03 sie 2017

Zana napisał(a)

I ponoć głupi umiera

Nic dodać, nic ująć
Monia81 10:10, 03 sie 2017

Doranma napisał(a)
Bardzo lubię rozchodniki - są dekoracyjne od wczesnej wiosny, gdy tylko zaczynają się wyłaniać z ziemi, po późną jesień. Do tego nic nie trzeba przy nich robić a zdrowo rosną
Ja się ostatnio dziwiłam, że jarzębiny całe w koralach, że tak wcześnie, ale czytam, że Wy również potwierdzacie jakieś przyspieszenie w przyrodzie. Oby nie zapowiadało ono wczesnej jesieni i zimy ...

Dorotko ten rok jakiś taki pofyrtany, wszystko jakieś dziwne, no ale trza go przeżyć...A rozchodniki są bez obsługowe dlatego fajnie je się komponuje z innymi roślinkami no i tak jak piszesz wielką zaletą jest to, że cieszymy się nimi długo
Kindzia 10:40, 04 sie 2017

W przyszłym tygodniu jeszcze pracuję, czyli w Zabrzu jestem. Ale w następnym już w Pszczynie z Kasią, to spokojnie możesz przyjechać. Może jeszcze coś byś chciała? Mogę się tawułkami, floksami, rozchodnikami, tojadem granatowym podzielić. Zabieraj jakieś pojemniki i na szaber zapraszam

Te młode hortki zetnij wiosną dość radykalnie, nisko i zostaw tylko ze 3-4 silne pędy, niech się wzmocnią porządnie. Ładne sadzonki, będzie z nich pociecha
Monia81 10:47, 04 sie 2017

Kindzia napisał(a)
W przyszłym tygodniu jeszcze pracuję, czyli w Zabrzu jestem. Ale w następnym już w Pszczynie z Kasią, to spokojnie możesz przyjechać. Może jeszcze coś byś chciała? Mogę się tawułkami, floksami, rozchodnikami, tojadem granatowym podzielić. Zabieraj jakieś pojemniki i na szaber zapraszam

Te młode hortki zetnij wiosną dość radykalnie, nisko i zostaw tylko ze 3-4 silne pędy, niech się wzmocnią porządnie. Ładne sadzonki, będzie z nich pociecha

Kasiu to bardzo chętnie cię odwiedzęjuż się cieszę choć mogę być nie co onieśmielona, w końcu będzie to moje pierwsze spotkanie
Hortki zetnę na wiosnę tak jak piszesz, aby się wzmocniły Kasiu buziol wielki
Kindzia 11:00, 04 sie 2017

Nic się nie stresuj, my miłe dziewczyny jesteśmy, szybko się ośmielisz Odezwę się
AgataP 17:45, 08 sie 2017

Monia81 napisał(a)
Rozplenica hameln na rozchodnikowej

Tak, takie połączenia są niezawodnie piękne Rozchodniki i rozplenice też na to postawiłam u siebie.
Monia81 20:45, 08 sie 2017

AgataP napisał(a)

Tak, takie połączenia są niezawodnie piękne Rozchodniki i rozplenice też na to postawiłam u siebie.

Agatko zgadza się to akurat jest piękne połączenie
Monia81 20:47, 08 sie 2017

Parę fotek a co tam

Monia81 20:49, 08 sie 2017

mieczyki stoją na baczność

Monia81 20:50, 08 sie 2017

moja rozrastająca się rabata