Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Monia81 15:19, 05 lis 2017

A dzisiaj skończyłam cebule
to co wykopałam dzisiaj wsadzałam, większość poszła do poczekalnika, bo malutkie cebulki, więc masy muszą nabrać

a żeby ułatwić sobie wyciąganie cebulek tulipanów, narcyzów i krokusów, to se je w takie koszyki powsadzałam a co
16:55, 05 lis 2017
Ja nie robię nic, u mnie szpital w domu.
Monia81 19:53, 05 lis 2017

MonikA napisał(a)
Ja nie robię nic, u mnie szpital w domu.

Monia to współczuję, zdrówka dla wszystkich życzę...
SlonecznyOgrod 20:14, 05 lis 2017

Nowe rabaty sie tworzą , takie sprawy to ja lubie
Ale co mówisz, że traw sie niby nie sadzi na jesień ? A ja mam w doniczkach, to co mam je zadołować z doniczkami czy jak je przezimowac?
Monia81 20:23, 05 lis 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)
Nowe rabaty sie tworzą , takie sprawy to ja lubie
Ale co mówisz, że traw sie niby nie sadzi na jesień ? A ja mam w doniczkach, to co mam je zadołować z doniczkami czy jak je przezimowac?

Może być już późno dla traw na sadzenie, bo mogą nie zdążyć jak przyjdzie przymrozek... ja w tamtym tygodniu dołowałam wszystko co w doniczkach mi zostało, a tą trawę wsadziłam bo dostałam od koleżanki, chciała wyrzucić, więc wzięłam trudno jak się nie przyjmie to nic... a na forum właśnie czytałam, że trawy najlepiej sadzić do 15 sierpnia, ale nie wiem, ja to zawsze robię po swojemu
katel 21:24, 05 lis 2017

Monia81 napisał(a)
A dzisiaj skończyłam cebule
to co wykopałam dzisiaj wsadzałam, większość poszła do poczekalnika, bo malutkie cebulki, więc masy muszą nabrać

a żeby ułatwić sobie wyciąganie cebulek tulipanów, narcyzów i krokusów, to se je w takie koszyki powsadzałam a co

Będzie na co popatrzeć wiosną - Ogrodowisko jest w cebulowym szale
malgorzata_s... 21:41, 05 lis 2017

Kwiecia jeszcze masz że ho ho No i nowa rabata. Działasz jak w pełni sezonuBuziaki
gosika67 21:44, 05 lis 2017

Masz tych cebul, pomysł z tym koszem dobry.Poczekam do wiosny co się wykluje u Ciebie.
23:01, 05 lis 2017
Monia81 napisał(a)

Monia to współczuję, zdrówka dla wszystkich życzę...

Dzięki, toś się nasadziła, ja odpuszczam cebule dopóki nie uporządkuje całego ogrodu. Ale będziesz mieć pięknie wiosną.
23:06, 05 lis 2017
Dubel
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies