Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Katkak 19:50, 12 lis 2017

O raju, a moje trawiszcza jeszcze na wolności .
Monia81 08:03, 13 lis 2017

danuta_szwajcer napisał(a)
Podziwiam ten powojnik, jaka dziwna ta jesień w tym roku no i piękne przebarwienia, trawka na bacznośc Pozdrawiam

Danusiu racja, ogólnie cały ten rok pogodowo dziwny, więc roślinki też niektóre dziwnie reagują na taką pogodę... buziol
Monia81 08:17, 13 lis 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ja cały czas planuję wiązanie traw ale powiewające są ładniejsze więc tylko planuję

Gosiu ja też lubię trawki na wolności, ale zaczęły śmiecić przy tych wiatrach, także trza było już się z nimi rozprawić buziak
Monia81 08:30, 13 lis 2017

gobasia napisał(a)

nie dziwie się ,że to ulubieniec śliczny...a jak się nazywa

Basiu no właśnie z nazwą mam problem, dostałam parę różnych sadzonek miskantów od koleżanki, a Ona wagi nie przywiązuje do nazw, więc niestety nie wiem co to za jeden, ale urodziwy jest
Monia81 08:34, 13 lis 2017

gosika67 napisał(a)
Monia jesteś krok przede mną , moje trawy jeszcze czekają na wiązanie, jutro koniecznie muszę to zrobić bo śnieg mnie zaskoczy i dopiero będzie, A jesień piękna, dziś słoneczko przebijało się przez liście.Pozdrawiam.

Gosiu no już musiałam powiązać, bo te wiatry u nas robiły swoje i już po ogrodzie fiurgały te trawy, jeszcze wczoraj trytomy wiązałam piękną pogodę mieliśmy w weekend
Monia81 08:35, 13 lis 2017

Katkak napisał(a)
O raju, a moje trawiszcza jeszcze na wolności .

Kasiu no ja takie trawki na wolności najlepiej lubię, u Ciebie bardziej zacisznie, a u mnie wygwizdów na maxa, więc trza było je już związać buziolek
lindsay80 13:47, 13 lis 2017

Monika, to Ty już gotowa do zimy jesteś, trawy powiązane, można oglądać ogród przez okno teraz - ja mam jeszcze wiązanie traw przed sobą, ale chyba mi się w tym roku uda i mama mi pomoże.
Wszystko jest do przejścia, ale najbardziej nie lubię tego robić przy rozplenicach, te wbijające się wszędzie nasionka są straszne.
Kindzia 10:29, 15 lis 2017

Mnie też denerwują po zimie te śmieci po trawach i pełno suszek po hortensjach, dlatego je wiążę, a w tym roku mi nawet kwiaty hortek obcięli...będzie brzydko zimą, ale bałaganu nie będzie takiego wiosną...coś za coś

Po wiązaniu rozplenic potem pół dnia obieram polar...bardzo czepne dziadostwo
anka_ 15:40, 15 lis 2017

Rany ale kita...

ciekawe kiedy moje będą na tyle duże żeby było co związywać... Choć nie wiem czy by mi nie było żal tych falujących wiech na wietrze... Wiem, wiem fruwa potem wszystko... ale...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Margerytka40 15:57, 15 lis 2017

Wpadam z rewizytą Moniko i macham. Napiszę coś więcej jak tylko trochę u Ciebie pobuszuję