Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Monia81 17:15, 17 lut 2018

basia3012 napisał(a)
Dziękuję za odwiedziny w moim ogrodzie. Przyszłam z rewizytą. Ale wiosennie się już u Ciebie zrobiło. Ja posadziłam jakiś czas temu ciemierniki z Biedronki ale nie udało się ich utrzymać przy życiu. Padły. A u Ciebie i stokrotki, prymulki i czerwone róże. Cudnie i kwiatowo. A ogród to nie ogródek tylko potężne ogrodowisko. Taki areał!! Ale dajecie radę. Jest pięknie. Pozdrawiam serdecznie.

Basiu dziękuję za odwiedziny i oczywiście zapraszam Myślę, że ten sezon będziemy mieli ciężki, bo jest już troszkę prac zaplanowanych no ale zobaczymy co uda się zrobić pozdrawiam
Monia81 17:20, 17 lut 2018

Radziu2013 napisał(a)
Monia, bo Ty wysiewałaś swoje dziwaczki, tak?
Powiedz, ile czasu on kiełkuje?

Radziu nie wysiewałam, dostałam jedną sadzoneczkę od koleżanki a później sam mi się zaczął rozsiewać, teraz nie wysiewam tylko korzenie przechowuję tak samo jak kłącza dalii w tamtym roku wyrosły mi wysokie i rozłożyste krzaki z nich, ale pięknie kwitły w różnych kolorkach dla Ciebie wspomnienie
Monia81 17:21, 17 lut 2018

polinka napisał(a)
Już masz stokrotki??? Zazdraszczam!!! W mojej jeszcze brak ale będę ich męczyć telefonami to może przyśpiesza dostawę

Sama się troszku zdziwiłam jek je zobaczyłam ale cudne są, trochu wiosny mi wprowadziły bo za oknem jeszcze śnieżek leży...
Monia81 17:21, 17 lut 2018

BasiaLT napisał(a)
Moniś mi też było miło cię poznać, mimo że tylko wirtualnie

Basieńko i wzajemnie może i kiedyś się uda spotkać realnie, kto wie pozdrawiam
Monia81 17:22, 17 lut 2018

Aurelllia napisał(a)
Monia roczek minął aż nie wiadomo kiedy prawda Fajnie, że jesteś

Ten rok zleciał mi niesamowicie szybko dziękuję i wzajemnie buziam
Margerytka40 18:35, 17 lut 2018

Stokrotki ,prymulki ,róże ...ech tęsknimy już za kolorami ,zapachami w ogrodzie. Jeszcze troszkę trzeba poczekać ale już z górki
Kasik 07:42, 18 lut 2018

Popędziłaś ze swoim wątkiem. Ale ja już nic nie mówię, bo jak po takiej przerwie połapać się ze wszystkim.
Widzę że roczek minął? No tak- to leci szybko. Pamiętam swoje początki - tak się dłużyło, a inni byli zaprzyjaźnieni i w ogrodach porobione. No ale przyszedł i na mnie czas- ogród jako tako, a znajomych i przyjaciół przybyło wielu.
Super to Ogrodowisko. Każdy czerpie z niego garściami - co komu potrzeba.

Buziolki.

I mam nadzieję, ze nie pogniewałaś się na mnie za tę cisze w eterze.
Monia81 09:31, 18 lut 2018

Margerytka40 napisał(a)
Stokrotki ,prymulki ,róże ...ech tęsknimy już za kolorami ,zapachami w ogrodzie. Jeszcze troszkę trzeba poczekać ale już z górki

Asiu tęskno już, oj tęskno ja taka jestem zastana, że chętnie bym te kości rozruszała a u nas znowu coś leci z nieba białego, ale już bliżej wiosny tym się pocieszajmy
Monia81 09:35, 18 lut 2018

Kasik napisał(a)
Popędziłaś ze swoim wątkiem. Ale ja już nic nie mówię, bo jak po takiej przerwie połapać się ze wszystkim.
Widzę że roczek minął? No tak- to leci szybko. Pamiętam swoje początki - tak się dłużyło, a inni byli zaprzyjaźnieni i w ogrodach porobione. No ale przyszedł i na mnie czas- ogród jako tako, a znajomych i przyjaciół przybyło wielu.
Super to Ogrodowisko. Każdy czerpie z niego garściami - co komu potrzeba.

Buziolki.

I mam nadzieję, ze nie pogniewałaś się na mnie za tę cisze w eterze.

Kasieńko ależ super, że już jesteś, no coś nie mogłabym się gniewać, każdy czasami potrzebuje oddechu czas okrutnie biegnie do przodu, ale zimowe miesiące dość szybko mi zleciały, dużo czasu spędziłam czytając wątki, także nie dłużyło mi się za bardzo teraz to już bym widły najchętniej złapała, ale mus poczekać, u nas dziś biały lekki puszek z nieba leci...
buziolki wielkie
gosika67 09:57, 18 lut 2018

Monia najlepsze życzenia z okazji roczku bytowania na Forum, wiosennie u Ciebie, u mnie hiacynty w domu,też mam trochę wiosny, a co?