Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Anda 19:35, 28 mar 2018

Monia81 napisał(a)

Klony będą szczepione na wysokości 2 metrów, a amonagawy też około 2 metry lub wyższe, zobaczę jakie uda się jej załatwić klon kapadacki we wtorek jak będę u niej po świętach to zamówię, także będzie na 100% tak jak dzisiaj ustalałaśmy

Dzialasz jak blyskawica To ja juz nie moge sie doczekac sadzenia u Ciebie. Szkoda, ze nie mieszkam blizej. Przyjechalabym Ci pomoc

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Monia81 19:42, 28 mar 2018

Anda napisał(a)

Dzialasz jak blyskawica To ja juz nie moge sie doczekac sadzenia u Ciebie. Szkoda, ze nie mieszkam blizej. Przyjechalabym Ci pomoc

Ja już czekam tylko, żeby pogoda się zrobiła, bo stoimy z tymi grubszymi pracami... ciężko coś tej pogodzie w tym roku się ustabilizować... mus czekać
Ja też żałuję, że nie mieszkamy bliżej siebie, Ewuś Ty już bardzo dużo mi pomogłaś Swoimi pomysłami, za co ci jestem bardzo wdzięczna
Anda 20:11, 28 mar 2018

Nie ma za co. To takie fajne uczucie, jak sie komus podobaja wlasne pomysly
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Monia81 21:17, 28 mar 2018

Anda napisał(a)
Nie ma za co. To takie fajne uczucie, jak sie komus podobaja wlasne pomysly

Monia81 21:20, 28 mar 2018

No to wrzucę jeszcze co wymodziłam z tym moim cypelkiem, wszelkie uwagi mile widziane
tak wygląda teraz... kamień oczywiście czeka na wkopanie jak ziemia odmarznie...

a tu mój pożal się rysunek, ale może będzie wiadomo o co mi chodzi

Dominika11 21:56, 28 mar 2018

My też czekamy na poprawę pogody cobyśmy mogli ruszyć z pracami i tymi cięższymi i tymi trochę lżejszy. Już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła się wyrwać do ogrodu
Monia81 08:21, 29 mar 2018

Dominika11 napisał(a)
My też czekamy na poprawę pogody cobyśmy mogli ruszyć z pracami i tymi cięższymi i tymi trochę lżejszy. Już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła się wyrwać do ogrodu

Po świętach już podobno ma być coraz lepiej, wiec może się doczekamy
Mirka 08:28, 29 mar 2018

Monia wczoraj posiałam nowe nasionka Werbeny zobaczymy czy do świąt wykiełkuje. Zdrowych spokojnych świąt życzę
Magleska 11:09, 29 mar 2018

plany .....wrócę wieczorkiem doczytać ,bo teraz wpadłam obiad wstawić i dalej działam
u mnie wiatrzysko ,ale da się coś robić
buziaki i do wieczora
Anda 11:59, 29 mar 2018

Monia81 napisał(a)
No to wrzucę jeszcze co wymodziłam z tym moim cypelkiem, wszelkie uwagi mile widziane
tak wygląda teraz... kamień oczywiście czeka na wkopanie jak ziemia odmarznie...

a tu mój pożal się rysunek, ale może będzie wiadomo o co mi chodzi

Plan tak na pierwszy rzut ok wydaje mi sie ok. Tylko dla perowskiej wybierz miejsca najbardziej sloneczne i najbardziej suche. Zeby klon jej nie zacienil zbytnio. I jakis trzeci Hameln by sie przydal
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies