Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Monia81 21:54, 05 kwi 2018

Bogdzia napisał(a)
Spore zakupy. Ja byłam wczoraj u najbliższej ogrodniczki ale dopiero się pomału rozkrecają, oprócz bratków nie było ciekawych roślin , wogóle mało co było.

Długo zimno było to i ogrodnicze mają opóźnienia... u mnie ta moja powiem ci, że już fajnie zaopatrzona, jest w czym wybierać, ale teraz to wszyscy nadgonią, w końcu mamy piękną słoneczną pogodę
Monia81 21:55, 05 kwi 2018

SlonecznyOgrod napisał(a)
Zakupy poczyniłaś iście ogrodowiskowe

Monia81 21:57, 05 kwi 2018

Magleska napisał(a)
widzę ,że piekne drzewa zakupiłaś i ta Varelka prześliczna .....teraz czekam na fotki po wsadzeniu

Madziu ta varelka wygląda superowo, dlatego tak mi w oko wpadła jutro mam nadzieje pokaże pracę mojego eMusia, wkopuje kamień na obrzeżach i rabaty nabierają kształtu ja dzisiaj też się w kopciuszka bawiłam i pozostały żwirek zbierałam z rabaty przy tarasowej, ale w końcu ogarnięte
Monia81 21:59, 05 kwi 2018

inka74 napisał(a)
Zakupy na całego. Praca w weend się szykuje. U mnie jeszcze w sklepach lekka lipa. Niby coś jest ale oznak życia w tym nie ma.

Iwonko sykuje się pracowity weekend, ale to cieszy jak wszystko zaczyna nabierać kształtów na pewno lada chwila sklepy ogrodnicze będą miały wiele do zaoferowania, ciepełko się zrobiło to nadgonią...
MirellaB 22:20, 05 kwi 2018

Lubię oglądać zakupy roślinne
Kindzia 09:13, 06 kwi 2018

Dzisiaj zimny dzień, robisz coś mimo to?
Monia81 09:22, 06 kwi 2018

MirellaB napisał(a)
Lubię oglądać zakupy roślinne

Mirelko ja też lubię pozdrówki
Monia81 09:25, 06 kwi 2018

Kindzia napisał(a)
Dzisiaj zimny dzień, robisz coś mimo to?

Ochłodziło się troszku... teraz w pracy jestem, ale po pracy mam nadzieję, że jeszcze coś porobię A Ty Kasieńko dzisiaj na Pszczynę jedziesz?
Kindzia 09:42, 06 kwi 2018

Monia81 napisał(a)

Ochłodziło się troszku... teraz w pracy jestem, ale po pracy mam nadzieję, że jeszcze coś porobię A Ty Kasieńko dzisiaj na Pszczynę jedziesz?

Toś mróweczka jest Jadę, ale nie zakładam, że dzisiaj coś zacznę działać. Mam cięcie zaplanowane, potem oprysk na grzyba, a dzisiaj kropi od czasu do czasu, więc to nie jest dobry czas na opryski...jutro od rana się zabiorę.
Pewnie dzisiaj jeszcze syn z przyszła synową przyjedzie, nie będę się nudzić
Monia81 09:45, 06 kwi 2018

Kindzia napisał(a)

Toś mróweczka jest Jadę, ale nie zakładam, że dzisiaj coś zacznę działać. Mam cięcie zaplanowane, potem oprysk na grzyba, a dzisiaj kropi od czasu do czasu, więc to nie jest dobry czas na opryski...jutro od rana się zabiorę.
Pewnie dzisiaj jeszcze syn z przyszła synową przyjedzie, nie będę się nudzić

Kasiu bo mój chłop mnie goni z robotą, tak się wkręcił ja jutro planuję promanal, no mam nadzieję że lać nie będzie bo nie zapowiadali...
A to jak syn z przyszłą synową przyjadą, to może i pomoc będzie, dodatkowe rączki do roboty toż to skarb