Anuś akurat w tyk okręgu przy buczku mam jedną odmianę wsadzoną mam nadzieję, że już w przyszłym roku będą te liliowce bardziej maśniejsze, ale już mi się to podoba buziaki
Iwonko buziaki wielkie my też mocno cię ściskamy, dziękujemy z góry za zaproszenie, na pewno skorzystamy polubią, polubią cię kwiatuchy, no powiedz mi jak można cię nie lubieć jesteś cudna wiesz buziaki
Aguś są w jednym miejscu, chociaż, już troszku porozsadzałam, ale są rewelacyjne, uwielbiam te żywe energetyczne kolory te lilie, które ci się spodobały, mam już dla Ciebie odłożone buziaki
Dziękuje za wspólny maratonik ogrodowy. Może w następnym i mój ogródeczek się załapie, więc zapraszam serdecznie. Buziaki i do zobaczenia wkrótce. Lili zazdroszczę, bo nie mam ani jednej
Wątek przeczytam jak ogarnę pracę, ogródek i rodzinkę po urlopie
Monia z nasionkami hibja no problemo. Ale ja po prośbie przychodzę. Mogłabyś do mojego wątku wrzucić etapy powstawania waszej wędzarni? Miejsce już mam, więc może em się zmobilizuje.
Anitko my też się cieszymy że cię poznaliśmy Tak jak wstępnie rozmawiałyśmy, ustalcie tylko konkretnie czy 15 czy 22 lipca, my się dostosujemy mnie niestety w Wojsławicach nie będzie, ale nadrobimy buźka
Lilie bardzo dużo radości tymi swoimi kolorkami nam dają, ja muszę je teraz poprzesadzać, bo kolory przynajmniej widać i wiem które gdzie mają iść buźka