Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Monia81 22:38, 02 lip 2018

anabuko1 napisał(a)
Piękne floksy,jezowki, hortensje;

I liluowce. Czy dobrze widzę tam tylko jedną odmianę masz ?

Anuś akurat w tyk okręgu przy buczku mam jedną odmianę wsadzoną mam nadzieję, że już w przyszłym roku będą te liliowce bardziej maśniejsze, ale już mi się to podoba buziaki
Monia81 22:41, 02 lip 2018

Iwonka napisał(a)
Moniczko, jeszcze raz ściskam Ciebie i Męża za wczoraj, było super, zimno, ale w takim towarzystwie cieplutko od pozytywnej energii i emocji Jak będę po remoncie znów u siebie robić spotkanie to już dziś Was zapraszam Lilie masz PIĘKNE! Kwiaty cię kochają! Może i mnie w końcu polubią Buziole wielkie

Iwonko buziaki wielkie my też mocno cię ściskamy, dziękujemy z góry za zaproszenie, na pewno skorzystamy polubią, polubią cię kwiatuchy, no powiedz mi jak można cię nie lubieć jesteś cudna wiesz buziaki
Monia81 22:43, 02 lip 2018

abiko napisał(a)
Masz zgrupowane te lilie w jednym miejscu? to musisz mieć zapach.. masz tam krzesło lub ławkę?

Aguś są w jednym miejscu, chociaż, już troszku porozsadzałam, ale są rewelacyjne, uwielbiam te żywe energetyczne kolory te lilie, które ci się spodobały, mam już dla Ciebie odłożone buziaki
Anitka 00:09, 03 lip 2018

Dziękuje za wspólny maratonik ogrodowy. Może w następnym i mój ogródeczek się załapie, więc zapraszam serdecznie. Buziaki i do zobaczenia wkrótce. Lili zazdroszczę, bo nie mam ani jednej
Wątek przeczytam jak ogarnę pracę, ogródek i rodzinkę po urlopie
lindsay80 14:32, 03 lip 2018

śliczne masz lilie Moniczko, lubię je i nie przejdę obojętnie na ich widok
Katkak 08:57, 04 lip 2018

Monia z nasionkami hibja no problemo. Ale ja po prośbie przychodzę. Mogłabyś do mojego wątku wrzucić etapy powstawania waszej wędzarni? Miejsce już mam, więc może em się zmobilizuje.
Monia81 09:12, 04 lip 2018

Anitka napisał(a)
Dziękuje za wspólny maratonik ogrodowy. Może w następnym i mój ogródeczek się załapie, więc zapraszam serdecznie. Buziaki i do zobaczenia wkrótce. Lili zazdroszczę, bo nie mam ani jednej
Wątek przeczytam jak ogarnę pracę, ogródek i rodzinkę po urlopie

Anitko my też się cieszymy że cię poznaliśmy Tak jak wstępnie rozmawiałyśmy, ustalcie tylko konkretnie czy 15 czy 22 lipca, my się dostosujemy mnie niestety w Wojsławicach nie będzie, ale nadrobimy buźka
Monia81 09:13, 04 lip 2018

lindsay80 napisał(a)
śliczne masz lilie Moniczko, lubię je i nie przejdę obojętnie na ich widok

Lilie bardzo dużo radości tymi swoimi kolorkami nam dają, ja muszę je teraz poprzesadzać, bo kolory przynajmniej widać i wiem które gdzie mają iść buźka
Monia81 09:13, 04 lip 2018

Katkak napisał(a)
Monia z nasionkami hibja no problemo. Ale ja po prośbie przychodzę. Mogłabyś do mojego wątku wrzucić etapy powstawania waszej wędzarni? Miejsce już mam, więc może em się zmobilizuje.

Kasieńko wstawię wieczorkiem zdjątka i opiszę
BasiaLT 09:34, 04 lip 2018

Hej Moniś dalej chcesz nasionka orlików? to daj adres na priv.