Danusiu bardzo dziękuję cieszy mnie ten nasz ogród i to bardzo, choć ostatnio dziki mi wlazły i miałam chwilę złości i zniechęcenia... pozdrawiam
Kasieńko dziękuję a te dwa kolumniaki to graby uwielbiam tych dwóch strażników ogrodu... pozdrawiam
Basiu dziękuję tak to zdecydowanie inny ogród, bo to co było na początku to ogrodem nazwać jednak nie można było teraz jest wszystko tak jak trzeba, jeszcze parę niedociągnięć poprawię i będzie dobrze buziaki
Prawda Gosieńko, pięknie to wygląda, to proso w połączeniu z gaurami wygląda obłędnie buziaczki
No powiem ci Asiu, że napatrzeć się nie mogę, sama mam problem z wychodzeniem z ogrodu, uwielbiałam przez całe wakacje przesiadywać i zerkać sobie na to co w ogrodzie się działo, bo stworzonek też się pełno pojawiało buziaczki
Agatko dziękuję oj dopieszczenia co niektóre rabatki jeszcze potrzebują... mam nadzieję, że Gracek okaże się Grackiem, bo już robiłam parę tych podejść i w końcu bym chciałą tego prawidłowego buziaczki
A dziękuję a to Hamelen, potfffory lekkie z nich porosły, muszę podzielić wiosną buziaczki
Iwonko dziękuję a grujecznik to Rotfuchs, mam nadzieję, że będzie gwiazdorzył
Aniu dziękuję trawy są piękne bo cudny klimat lekkości na rabaty wprowadzają, ja jedynie się już boję ich dzielenia, bo z tym to chyba będzie największe wyzwanie polecam takie trawiaste rabaty pozdrawiam
Ewuś dziękuję trawy mają te swoje "5" minut buziaczki
No to teraz parę fotek październikowych... ostatnio przez te deszcze a dodatkowo w piątek jak zobaczyłam zryty sad i powyrywane roślinki, które dopiero co były posadzone to dostałam zniechęcenia ogrodowego, dobrze że już wróciły chęci... No to fotki...