Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Monia81 18:21, 02 paź 2023

mrokasia napisał(a)
Mój grujecznik też już prawie goły po ostatnim deszczu. Zła jestem na niego bo ani przebarwień ładnych ani zapachu…

U mnie to samo jeszcze bym mu wybaczyła, że spuścił te liściory jakby pachło... a tu ani tego ani tego... buuu

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ładniejszej Gaury niż u Ciebie to u nikogo nie widziałam

no rozszalała się niesamowicie, warunki na tarasowej jej sprzyjają

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
O! Twoja gaura też osiągnęła niezłe gabaryty. Dzisiaj musiałam swoją wykopać i przenosiłam ją na tył rabaty, bo ma sporo ponad metr wysokości.

Tak Haniu gabaraty to ona ma a jeszcze nasiało się też siewek i ja już nie wiem ile ich tam jest

iwona_d napisał(a)
Jeszcze raz dziękuję za Waszą wizytę w moim skromnym ogródeczku. Twój ogród to zupełnie inny poziom, mistrzostwo świata, przede mną jeszcze lata świetlne do osiągnięcia takiego celu. Zazdroszczę przestrzeni, tych przepięknych, ogromnych plam kolorystycznych i ogrodu, który jest piękny zawsze.

Pozdrawiam

Iwonka to dla nas była czysta przyjemność i super było cię poznać pięknie masz urządzony ogród wierz mi czasami się zastanawiam nad tym, czy tak duży ogród to dobrze czy źle, myślę o tym zwłaszcza wtedy gdy mi trudno to ogarnąć buziaczki
Monia81 18:28, 02 paź 2023

Magleska napisał(a)
Monia przecudnie
musimy się zdzwonić po wekendzie
mam dla Ciebie zakupy

Madzia zdzwonimy się w tym tygodniu

Kondzio napisał(a)
Ogród zajefajny się zrobił Będę miał więcej czasu to muszę w niego wejść i się rozgościć

Kondzio zapraszam i nie znikaj

April napisał(a)
Monia cudnie Twoja gaura jest już legendą na forum Oby u mnie się tak samo zadomowiła. Już puściła sporo świeżego, zielonego
U mnie grujecznik tak jak u Mrokasi, goły. Ale przynajmniej liście które opadły, w miarę obsychania, zaczynają pachnieć. Jak w cukierni, czuć je na kilka ładnych metrów.

Ależ się cieszę, że gaura rośnie no patrz u Ciebie pachnie a u mnie ni hu hu, jaką masz odmianę grujecznika, bo może ja mam tą nie pachnącą...

antracyt napisał(a)
Mam nadzieję, że wykorzystasz dzisiejszą piękną pogodę na nową porcję zdjęć

Parę fotek strzeliłam ale jak mgliście było z rana, bo później nie miałam niestety jak.

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Monia jestem oczarowana Jest bossssko:0 Wpadłam na chwilkę poodwiedzać znajome ogrody. Pozdrawiam serdecznie

Gosiu dziękuję na żywo zapraszam super, że się pojawiłaś z foteczkami u siebie pozdrawiamy

Monia81 18:35, 02 paź 2023

No to tak w skrócie ostatnio humoru brak bo choróbsko mnie dopadło i zamiast coś działać, bo roboty co nie miara, to leżę... już nie wspomnę, że nie mogłam się z dziewczynami w Krakowie spotkać, no złośliwość jak nic...

Fotki mam z zeszłego tygodnia, zanim poległam w łóżku... przed pracą zrobiłam parę, bo tak ładnie przymgliło, więc wrzucę Może jutro uda się coś nowego zrobić buziaczki i zdrówka Wam wszystkim życzę, trzymajcie się

Monia81 18:37, 02 paź 2023

Monia81 18:39, 02 paź 2023

Monia81 18:40, 02 paź 2023

Monia81 18:45, 02 paź 2023

Monia81 18:47, 02 paź 2023

Koniec
Magleska 21:33, 02 paź 2023

Monia takie tajemnicze te fotki ślicznie

Możesz mi troszkę siewek gaury uchować ? pliss

Buziaki

ps -mam nadzieję ,że ze zdrówkiem już lepiej ?
Gruszka_na_w... 22:12, 02 paź 2023

Zamglenia dodają ogrodowi dodatkowego uroku, a ta rabata przy tarasie wygląda wręcz zjawiskowo.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies