Jolu u Ciebie zdążyłam już napisać, a u siebie z opóźnieniem, jak zawsze
Dla Ciebie fotka Esk Sunseta z dzisiaj ładne ma te liściory to mu trzeba przyznać i dlatego tą powolność mu wybaczam
Aniu tak już za chwileczkę, za momencik będziemy w Twoim przepięknym ogrodzie innych atrakcji nam nie trzeba, cieszymy się bardzo, że się jeszcze w tym sezonie uda spotkać dziękuję za tyle ciepłych słów
Bożenko upał był i się zmył i bardzo dobrze, bo funkcjonować się nie dało, nic w ogrodzie nie zrobiłam a tyle planów było... no cóż, ale teraz pogodowo mi pasuje, byle, żeby nie lało i dało radę coś pokopać
Gosia to jest to, ja jak trafiłam na forum w 2017 roku to też uważałam, że szkoda, że wcześniej nie trafiłam, bo wiadomo mniej niepotrzebnych i nieprzemyślanych zakupów by było, no i nie trzeba by było tylu zmian... no ale uczymy się na błędach, parę sezonów minęło i jestem mega zadowolona z efektu, choć teraz jeszcze na dwóch rabatach będę roszady robić a na zmiany choć małe zawsze jest czas, powolutku, powolutku i do przodu wrzuć parę fotek ze swojego ogrodu
Monia, wpadłam w twoje rabaty po uszy...Nie wiem kiedy to wszystko tak Ci się rozrosło i zagęściło. Ale czas szybko leci...wróciłam do twoich rabat z 2018... jednak kilka latek już minęło Przy okazji zachwyciły mnie twoje rozchodniki z tamtego czasu Fajne grubaski Uśmiechnęłabym się o kawałeczek na rozmnożenie i jak byś miała nasionka tej białej jeżówki, która Ci się tak bujnie sieje
Wracając do bieżących fotek:Cudne trawy i cała reszta!!! Po takich fotkach mam chęć całe pole zasadzić trawami i bylinami...ale kto to ogarnie???? Ciebie podziwiam za ilość, wiem ile to pracy...ale efekt :WOW!!!
Czekam na Was, kombinujcie by zostać jeszcze na niedzielę