Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

ElzbietaFranka 13:17, 27 kwi 2017

Monia masz rzut beretem do Siemianowic, bo stamtad jest ta paczuszka z clematisami.
Monia81 13:29, 27 kwi 2017

lutroja napisał(a)
Super wszystko rośnie, cieszy bardzo jak te rośliny kwitną, puszczają pąki

Zgadza się, oj cieszy oko, jeszcze jakby pogoda była, to by ruszyło się z robotą
Monia81 13:30, 27 kwi 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Monia masz rzut beretem do Siemianowic, bo stamtad jest ta paczuszka z clematisami.

Elu odpisałam u Ciebie
ElzbietaFranka 14:14, 27 kwi 2017

Monia zajrzyj na wp tez odpisalam.
Ide gotowac.
Monia81 14:26, 27 kwi 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Monia zajrzyj na wp tez odpisalam.
Ide gotowac.

Zajrzałam i odpisałam
gosika67 20:13, 28 kwi 2017

Cześć Monia ładne Twoje rabaty, wiosenne ładnie kwitną. Przyjęły się kwiatki z paczki? Pozdrawiam.
gierczusia 08:59, 29 kwi 2017

Monia81 napisał(a)

Ja tą mozgę chyba w doniczkę wsadzę i zadołuję, żeby ją utrzymać trochę w ryzach...
O jeżynie dobrze wiedzieć, bo nie miałam jeszcze takiej bezkolcowej, już jej miejsce szykujemy

Ja właśnie tak miałam posadzoną mozgę..w donicy bez dna rosła tak lata i ńic jej ńie było w pewnym momencie już coraz bardziej chciała na zewnątrz doniczki a wewnątrz było pusto więc ją wyciepałam ale zaś wylazła, więc walka jest taka jak u Kindzi
Jednak , co by nie powiedzieć to wcześnie wyłazi, jest niezawodna no i te cudne różowawe przyrosty ...mniammmmm
Radziu2013 15:01, 29 kwi 2017

Monia81 napisał(a)
deszcz, deszcz, deszcz... nostalgicznie się przez to zrobiło, ja w takie dni lubię powspominać, posłuchać starych dobrych kawałków, przy których łezki same lecą Ach te kawiarenki...

Jak ja uwielbiam kawiarenki nanana kawiarenki nanana małe tak że zaledwieś wszedł...

Takie kwiatuchy tez uwielbiam
Monia81 21:20, 29 kwi 2017

gierczusia napisał(a)

Ja właśnie tak miałam posadzoną mozgę..w donicy bez dna rosła tak lata i ńic jej ńie było w pewnym momencie już coraz bardziej chciała na zewnątrz doniczki a wewnątrz było pusto więc ją wyciepałam ale zaś wylazła, więc walka jest taka jak u Kindzi
Jednak , co by nie powiedzieć to wcześnie wyłazi, jest niezawodna no i te cudne różowawe przyrosty ...mniammmmm

Elu ja już mozgę na pewno w donicę wrzucam, decyzja zapadła, ładniutka jest, ale nie chcę z nią później mieć problem, także będzie ograniczona
Monia81 21:26, 29 kwi 2017

Radziu, ja też te kwiotki uwielbiom
Nocne zdjątka, w ziemi mokro nie szło dzisiaj nic zrobić, bo wszystko się kleiło..., ale pierwszy w tym sezonie grill był