Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działeczka, moje marzenie, moje pierwsze na niej kroki

Moja działeczka, moje marzenie, moje pierwsze na niej kroki

sierotka 09:00, 17 mar 2018

Miły jesteś a co z roślinkami na oknach? czekają na wysadzenia ups
koliber 09:04, 17 mar 2018

Dlatego ja cały czas nie mogę się przekonać do zakupów przez internet Jestem wzrokowcem i lubię widzieć co kupuję
sierotka 09:08, 17 mar 2018

Koliberku i to chyba też ok działanie ,wiesz kupowałm różne rzeczy i kupuję teraz i nie było problemów a sprzedawcy otwarci na rozmowy .Znany sklep odziezowy internetowy potrafił wysłać bukiet kwiatów za zakupy u nich ,to świadczy o dobrej współpracy i o taką mi chodzi po prostu .
Producent pergoli dzwoni ,proponuje sam ulepszenia etc ,tylko trzeba chcieć szanować kupującego
Waclaw 09:15, 17 mar 2018

sierotka napisał(a)
Miły jesteś a co z roślinkami na oknach? czekają na wysadzenia ups

Na oknie mam posianą begonie stale kwitnącą, osobno białą i czerwoną. Rośnie sobie. Na razie nie wychodzi z ziemi choć już dość dawno posiałem. Nasionka to drobniutki pyłek były więc teraz takie mikro roślinki, ziemia się delikatnie zazieleniła. To mój debiut z sianiem wiec czekam. Posiane w tym samym czasie aksamitki już spore. Część popikowałem głęboko i do domku przed oknem, czekają a reszta która w skrzynce została wystawiona była na balkon a teraz, na mrozy z powrotem do domu.

Będzie jak ma być z nimi. Nie przejmuję się. Moja silna wola aby nie robić zakupów znowu zrobiła ze mną co chciała i nakupowałem nasion w internecie że hej! Pójdą bezpośrednio do gruntu
Waclaw 09:21, 17 mar 2018

sierotka napisał(a)
Koliberku i to chyba też ok działanie ,wiesz kupowałm różne rzeczy i kupuję teraz i nie było problemów a sprzedawcy otwarci na rozmowy .Znany sklep odziezowy internetowy potrafił wysłać bukiet kwiatów za zakupy u nich ,to świadczy o dobrej współpracy i o taką mi chodzi po prostu .
Producent pergoli dzwoni ,proponuje sam ulepszenia etc ,tylko trzeba chcieć szanować kupującego

Bo jedne firmy dobry marketing mają a inne leniwych, roszczeniowych pracowników. Jednak nie ma się co martwić.
Na szczęście tych złych jest mniej
sierotka 09:26, 17 mar 2018

Prawda
sierotka 09:38, 19 mar 2018

Witajcie czemu listki mu czarneją, aż do obumarcia?
Ma za mokro ?
Czy co ?

Tojad Arendsa
gosika67 20:01, 21 mar 2018

Hej może wsadź w nową ziemię i mocno nie podlewaj.Dla mnie miał za mokro, co o tym sądzicie?
Jakie masz plany, kupowałaś coś?
sierotka 20:05, 21 mar 2018

Witaj Gosiu tak zrobiłam czekając tutaj na odzew Nic nie kupuję zima w pełni sniegu mnóstwo tak jak u Anabuko na fotkach coś niesamowitego Jak masz Obi to są teraz bratki 10 szt 6,50 były reklamy dzisiaj
sierotka 10:40, 22 mar 2018

Był zapyzialy bo miał za mokro po przesadzaniu i ograniczeniu podlewania jest juz tak ,wciąż czekamy na zniknięcie śniegu