Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działeczka, moje marzenie, moje pierwsze na niej kroki

Moja działeczka, moje marzenie, moje pierwsze na niej kroki

sierotka 16:19, 16 mar 2018

Wyleczyłam się na trochę z zakupów przez internet brrrr
sierotka 16:36, 16 mar 2018

Doniczki zarosnięte mchem i trawą oklejone tak,że nie dało sie tego odkleić ha ha jedynie ta jedna na fotce normalna czyli chyba taka jaka powinna byc za tę cenę wysoką cenę
Aurelllia 17:46, 16 mar 2018

A skąd zamawiałaś ?
sierotka 17:57, 16 mar 2018

Słuchajcie na Pw podam producenta ,widzicie jedna ładna i ktoś co mi polecił tez drogą losową pewnie dostał akurat ładne rośliny tak bywa ale arogancja sprzedawcy mnie zdumiewa ponieważ o tych co nie budzą zastrzeżeń z tej dostawy napisałam pozytywnie.Tutaj nie, ale gdzie indziej warto ostrzec kupujących
Waclaw 23:21, 16 mar 2018

sierotka napisał(a)
Co z tego wyrośnie ?to są sadzonki hortensji przesłanych przez producenta teraz

Producent pisze ,ze nie zdąźają zmienić zdjęć na stronie np na takie :
Teź przysłana z tymi suchym badylami :normalna chyba jak na tę porę roku ☺
Producent na spokojny email odpisał :niech "pani pisze na stronach co chce ...."

Co Wy na to?

Arogancki sprzedawca który uważa, że robi łaskę właścicielowi, że przychodzi do pracy. Właściciel firmy z całą pewnością nie wie jak jego personel traktuje klientów. Klientów od których zależy jego być albo nie być. Niestety jest wielu ludzi którzy nie czują powiązania z firmą w której pracują. Właściciel buduje firmę, stara się ją rozwijać, od niej zależy los jego i jego bliskich a pracownicy burzą jego pracę. Nieodmiennie bulwersują mnie takie sytuacje. Znam je z autopsji.
Podaj proszę na priv namiary dostawcy. Będę bojkotował
anpi 23:55, 16 mar 2018

Bogusiu może ta z listkami to ogrodowa ?I wcześniej puściła listki bo np miała cieplej? Te pierwsze to bukietowe?Może one jeszcze ruszą ,nie spisuj ich całkiem na straty.
zoja 04:54, 17 mar 2018

Bogusiu
nie wiem czy nie za bardzo się uniosłaś - proszę pokaż zdjęcia pozostałych i zbliżenia na to co tak Cię zbulwersowało...
ja zamawiam wiele przez internet - żeby ziemia z doniczki się nie wysypała a roślina nie wypadła wielu sprzedawców mocno ją okleja.. gdy doniczki stoją na dworzu to zdarza się, że mają jakieś 'dodatkowe' gratisy - ale tak samo masz w szkółkach stacjonarnie.
To że o tej porze dostałaś suche badyle - cóż jest zima
i jeśli to hortensje bukietowe to i tak będziesz je mocno ciachać

Proszę pokaż zdjęcia zbliżeń na to co Ci przysłano. Jestem bardzo ciekawa co dostałaś.

Pozdrawiam!

ps. ta z listkami to pewnie anabelle? one budzą się wcześniej
sierotka 07:56, 17 mar 2018

Wacławie 100% racji .
Aniu .Nie nie spisuję te krzaczki
Zoja Masz rację co do oklejenia oklejali już rózni dostawcy przesłane mi rośliny tutaj to było wręcz komiczne ,nie zrobiłam fotki no ale dałam radę ha ha i to nie oklejenie stanowi problem lecz same sadzonki.Wiem ,że jak nie zginą to urosną .
Tylko płaci się za coś ,2 piękne 4 lipa .kontrast? no właśnie a nie chudo sobie liczą za sadzonki.

To jest tak, ktoś mi polecił ich zrobił to w dobrej wierze i gdyby przysłali mnie tylko zamówione te 2 które odpowiadają opisowi i zdjęciom na ich stronie ,też z czystym sumieniem bym ich polecała i ta sympatyczna osoba zapewne trafiła na dobry egzemplarz.Absolutnie nie mam pretensji ,to nie o to chodzi .Chodzi o rzetelność sprzedawcy i jego stosunek do klienta.Wiem ,że trzeba się liczyć z tym ,że sprzedaż wysyłkowa niesie ryzyko pewne jak najbardziej ,ale w jednej paczce towar taki jaki powinien być (zgodny z opisem ) i chała to pewnie coś nie tak? I o to mam żal ,tym bardziej ,że pochwaliłam te zgodne z opisem i inne a zakwestionowałam te które nijak do ich zdjęć na ich stronie się mają.
Pewnie kiedyś te wypłochy urosną ha ha
Tylko ich cena w markecie byłaby 5 zeta a nie 20 parę tak tak
Przepraszam nie powiększę zdjęć ,jak oglądasz na tablecie np to dadzą się powiększyć ,mam je w tablecie a piszę z lapka

ps
Pytajcie zamawiając i kazcie sobie pokazywać aktualne zdjęcia ,by zmusić sprzedawcę do zmiany zdjęć na stronie z pięknych sadzonek do wypłocha .:0,a nie by otrzymać wyjaśnienie ..." nie zdązyliśmy zmienić zdjęć .." wolne zarty ale kasę na konto pobrali już w lutym
Pozdrawiam niedzielnie zasypało nas pod sufit śniegiem brrr
Bardzo proszę nazwy :

Hortensja bukietowa (Hydrangea) Diamantino
2x: Hortensja drzewiasta (Hydrangea arbor.) Pink Annabelle (Anabelle) Invincibelle
2x: Hortensja ogrodowa (Hydrangea) Leuchtfeuer
1x: Trytoma Grandiflora (Kniphofia uvaria) płonąca pochodnia
1x: Trawa pampasowa biała (Cortaderia) sadzonka

sierotka 08:28, 17 mar 2018

Za oknem dzisiaj tak

Oby do wiosny ☺
Waclaw 08:48, 17 mar 2018

sierotka napisał(a)
Za oknem dzisiaj tak

Oby do wiosny ☺

Ależ tak też jest uroczo