Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działeczka, moje marzenie, moje pierwsze na niej kroki

Moja działeczka, moje marzenie, moje pierwsze na niej kroki

anpi 23:31, 27 maj 2018

Bogusiu śliczne różyczki,szczególnie te bordoweWidzę że clematis Tajga Ci zakwitł ,mój też ma pierwsze go kwiatka.A ten obok fioletowy to anemon(zawilec).
Super, że w końcu dotarłaś do Ani i mogłaś pooglądać te wszystkie białości,które zmalowała
iwona_d 09:03, 28 maj 2018

Śliczności u Ciebie, a różyczki zjawiskowe. Widać, że ogródek zmienia się z dnia na dzień.
anabuko1 11:22, 28 maj 2018

O sporoo już róż ci kwitnie.
U mnie jak widziałaś dużo jeszcze 2 pakach.
Ta bordowe cudna.
Dereń kupiłaś to duży krzak bedze .
Trawę masz zurbrowke ?
Ona jest strasznie ekspansywna.
Ja mam ją pod garażem i to muszę już usuwać no wszędzie się rozlazi.
Fajnie że w końcu przyszliscie na tą kawę. Dziękuję za bardzo miłe niedzielne popołudnie.
sierotka 12:22, 28 maj 2018

anpi napisał(a)
Bogusiu śliczne różyczki,szczególnie te bordoweWidzę że clematis Tajga Ci zakwitł ,mój też ma pierwsze go kwiatka.A ten obok fioletowy to anemon(zawilec).
Super, że w końcu dotarłaś do Ani i mogłaś pooglądać te wszystkie białości,które zmalowała

Witam Aniu tak róże w Janowie są teraz takie w sprzedaży ,mam chętkę jeszcze na parę może jutro tam coś dokupię
Klematisy za długo były w domu powolutku odbijają do normalności .
Oj tak Ania szaleje z bielą piękna jest w Jej ogrodzie to pracusie z mężem Jej nawet wiem kto ma jeszcze taki lub podobny rower ha ha muszę się uśmiechnąć do sąsiada
sierotka 12:27, 28 maj 2018

iwona_d napisał(a)
Śliczności u Ciebie, a różyczki zjawiskowe. Widać, że ogródek zmienia się z dnia na dzień.

Dziękuję Iwonko upiększanie to cała przyjemność mezus wykonuje inne prace ,a dzisiaj przerwa za gorąco Iwonko jak masz ochotę zapraszam na dębowy przyjadę po Ciebie i dzieciaczki i zgarniemy Anpi Anię po drodze co Ty na to ?Aniu Anpi a Ty co na to ? W jakimś dogodnym terminie Tak byśmy we cztery były bez męzusiów
sierotka 12:34, 28 maj 2018

anabuko1 napisał(a)
O sporoo już róż ci kwitnie.
U mnie jak widziałaś dużo jeszcze 2 pakach.
Ta bordowe cudna.
Dereń kupiłaś to duży krzak bedze .
Trawę masz zurbrowke ?
Ona jest strasznie ekspansywna.
Ja mam ją pod garażem i to muszę już usuwać no wszędzie się rozlazi.
Fajnie że w końcu przyszliscie na tą kawę. Dziękuję za bardzo miłe niedzielne popołudnie.

Witaj Aniu juz i wcześniej posadzone z Rozarium tez zakwitają bardzo się cieszę, te teraz to z Janowa jednak mają fajne sadzonki.
Dereń jeszcze nie posadzilam o to muszę go oddalić od rabat ,a żubrówka nie wiedziałam to tez ja oddalę źle ja posadzilam w takim razie na rabacie, niech rośnie bedę się mogła dzielić z innymi czymś wreszcie ,ponieważ na razie jeszcze nie mam za bardzo czym .
O ooooo a co ja dostałam wczoraj od Ciebie ?hi hi
Tez dziękujemy za takie serdeczne przyjęcie ,patrz tak blisko mamy a jak ogród absorbuje jak juz coś robię to robię i robię aż wieczór zastaje
sierotka 12:35, 28 maj 2018

Aurelllia napisał(a)
O derenia

Aurelio Aniabuko zna nazwę jutro spiszę nazwy ha ha
sierotka 12:53, 28 maj 2018

alis 13:01, 28 maj 2018

Waclaw napisał(a)

Co to takie piękne?

Też zaintrygowała mnie ta róża Ciekawe jak będzie kwitła, czy obficie, czy pojedynczymi kwiatami
sierotka 13:10, 28 maj 2018

Wacławie wrzucę nazwy niebawem będzie można poczytać ,dzisiaj przerwę mam ogrodową bardzo gorąco boję się skutków więc siedzę w domu
Zobacz Sarzynscy szkółka Janów pow Chelm woj lubelskie ale oni nie wysyłają chociaż może ..... ale wszędzie kupisz w szkołkach to samo ,oni u nas mają piękne egzemplarze ,ja sądzę od nich duże kwitnące i jest ok to już 2 rok jak dokupuję u nich różne rośliny