Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działeczka, moje marzenie, moje pierwsze na niej kroki

Moja działeczka, moje marzenie, moje pierwsze na niej kroki

anabuko1 14:00, 28 maj 2018

sierotka napisał(a)

Witaj Aniu juz i wcześniej posadzone z Rozarium tez zakwitają bardzo się cieszę, te teraz to z Janowa jednak mają fajne sadzonki.
Dereń jeszcze nie posadzilam o to muszę go oddalić od rabat ,a żubrówka nie wiedziałam to tez ja oddalę źle ja posadzilam w takim razie na rabacie, niech rośnie bedę się mogła dzielić z innymi czymś wreszcie ,ponieważ na razie jeszcze nie mam za bardzo czym .
O ooooo a co ja dostałam wczoraj od Ciebie ?hi hi
Tez dziękujemy za takie serdeczne przyjęcie ,patrz tak blisko mamy a jak ogród absorbuje jak juz coś robię to robię i robię aż wieczór zastaje

Żółty liliowiec tojesc i wiesiolek.
Zapomniałam co jeszcze dac floksy i parzydlo małe.;( nic zdzwonimy się.
sierotka 14:27, 28 maj 2018

Zjeżdzam jutro do czwartku
iwona_d 15:52, 28 maj 2018

Jak będziesz gdzieś w moim pobliżu to zapraszam choć na chwilę do mnie.
anpi 18:49, 28 maj 2018

Bogusiu, do Ciebie to już po spotkaniu u Beatki się zmówimy
Waclaw 19:59, 28 maj 2018

sierotka napisał(a)
Wacławie wrzucę nazwy niebawem będzie można poczytać ,dzisiaj przerwę mam ogrodową bardzo gorąco boję się skutków więc siedzę w domu
Zobacz Sarzynscy szkółka Janów pow Chelm woj lubelskie ale oni nie wysyłają chociaż może ..... ale wszędzie kupisz w szkołkach to samo ,oni u nas mają piękne egzemplarze ,ja sądzę od nich duże kwitnące i jest ok to już 2 rok jak dokupuję u nich różne rośliny

Dziękuję.
U mnie w pobliżu jest jedna szkółka ale dotychczas niewiele znalazłem w niej ciekawych dla mnie roślin( kwitnących a może za mało się rozglądałem?). O innych nie wiem. Dlatego czekam na kiermasze z roślinami.
sierotka 21:35, 28 maj 2018

anpi napisał(a)
Bogusiu, do Ciebie to już po spotkaniu u Beatki się zmówimy

Super bardzo się cieszę
sierotka 21:36, 28 maj 2018

iwona_d napisał(a)
Jak będziesz gdzieś w moim pobliżu to zapraszam choć na chwilę do mnie.

Iwonko dojadę
tomkoc 16:40, 29 maj 2018

Witam się w Twoim wątku, wreszcie dotarłem Piękna działeczka i kwiatuchy Różane nowości od Sarzyńskich, dobrze czytam? Jeszcze w tym roku u nich nie byłem, trzeba to nadrobić
Waclaw 17:09, 29 maj 2018

sierotka napisał(a)
Wacławie wrzucę nazwy niebawem będzie można poczytać ,dzisiaj przerwę mam ogrodową bardzo gorąco boję się skutków więc siedzę w domu
Zobacz Sarzynscy szkółka Janów pow Chelm woj lubelskie ale oni nie wysyłają chociaż może ..... ale wszędzie kupisz w szkołkach to samo ,oni u nas mają piękne egzemplarze ,ja sądzę od nich duże kwitnące i jest ok to już 2 rok jak dokupuję u nich różne rośliny

Być może w ten weekend do nich zaglądnę. Będę się plątał po Polsce urlopowo. Zamierzam do Wilna i Troków a później w dół być może do Zamościa, Bolestraszyc? Zobaczę dokąd oczy poniosą.
Lubię tak.
anabuko1 21:05, 30 maj 2018

Hej, co tam działasz w ogrodzie ??