Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Marty

Ogród Marty

JustynaZ 13:21, 17 wrz 2016

Bardzo mi się podobają Twoje kulkowe rabatki . Uwielbiam bukszpany w kulkach
Psiamama 16:25, 17 wrz 2016

Kulki to jest to! a masz ich całe kulkowisko. Pysznie Marta a na tej rabacie co kulki są w jednej linii może by zamieszać coś kulkami. Jakoś je po trzy w trójkąty? Zrobiłoby się miejsce na coś jeszcze taka mnie wizja naszła
Marta 21:11, 17 wrz 2016

JustynaZ napisał(a)
Bardzo mi się podobają Twoje kulkowe rabatki . Uwielbiam bukszpany w kulkach

Witam Cię w moim ogródku i dziękuję też bardzo lubię kulki bukszpanowe. Widzę fajny awatarek, muszę wpaść do Ciebie ☺
Marta 21:18, 17 wrz 2016

Psiamama napisał(a)
Kulki to jest to! a masz ich całe kulkowisko. Pysznie Marta a na tej rabacie co kulki są w jednej linii może by zamieszać coś kulkami. Jakoś je po trzy w trójkąty? Zrobiłoby się miejsce na coś jeszcze taka mnie wizja naszła

Mniam, mniam Dzięki, kulki to chyba moja miłość.

Inaczej kulek nie mogę ułożyć, bo po prawej za mało miejsca, a po lewej mają być duże jak te z tyłu, z kolei tych trzech z tyłu nie chcę ruszać. Dwie za wielkie, a trzecia odchorowuje wiosenną przeprowadzkę. Dzięki za sugestie, tak jak piszesz też byłoby ciekawie.
JustynaZ 21:25, 17 wrz 2016

Zapraszam
ren133 22:30, 17 wrz 2016

Marta napisał(a)

Tam cały dzień słońce, szałwia to Deep Blue. Te funkie(podobne do Patriot, ale to chyba inna odmiana) i brunnera świetnie sobie radzą w słońcu. Wiem, że nasadzenia mogą trochę zmylić, bo one polecane przecież do miejsc zacienionych.

Muszę zajechać gdzieś i pomierzyć te krawężniki. Dzięki

Brunnera z tamtąd na bank wylatuje.

Czyli wszystko już jasne A czemu brunnera wylatuje? Ona jest piekna
lindsay80 22:54, 17 wrz 2016

fajnie wyszło z tymi buksami, jest spójnie z obu stron.

A propos szałwii, ja stwierdzam, że wszystkie te co mam z siewek to się rozłażą, tylko te sadzonki, które kupiłam, bądź uzyskałam przez podział są ładne i zwarte.

P.s. też niedawno zrobiliśmy taki chodnik z krawężników, już trawka nawet pomiędzy nimi urosła.
Psiamama 23:29, 17 wrz 2016

A ja kupione rok temu szałwie wywaliłam. Rozlazły się strasznie właściwie to już tylko szpeciły. Nie sprawdziły się u mnie niestety
Psiamama 10:39, 18 wrz 2016

Marta napisał(a)

Mniam, mniam Dzięki, kulki to chyba moja miłość.

Inaczej kulek nie mogę ułożyć, bo po prawej za mało miejsca, a po lewej mają być duże jak te z tyłu, z kolei tych trzech z tyłu nie chcę ruszać. Dwie za wielkie, a trzecia odchorowuje wiosenną przeprowadzkę. Dzięki za sugestie, tak jak piszesz też byłoby ciekawie.

Kulkowisko zawsze fajnie w każdym wariancie
Marta 13:32, 18 wrz 2016

JustynaZ napisał(a)
Zapraszam

Już byłam, buksy i hortki masz śliczne