Silver Dollar- mój faworyt uwielbiam ją zaraz po Wanilce.. Mam ich 8-sa fantastyczne. Jak dla mnie maja najpięknieszy pokrój. Hortek mam ponad 10 odmian i te sa super
Jak Ci moge doradzić wytnij jej te najcieńsze gałązki ( juz teraz) a w przyszłym roku na wiosnę zostaw tylko te najgrubsze.
Olciamanolcia to właśnie ty chyba mi doradziłaś te hortensje A z wycinaniem gałązek w tym roku chyba się wstrzymam, niech cieszą, ale na wiosnę już krótko przytnę. Ja mam 2 limelight ( i chcę dokupić jeszcze 4), 2 pollar bear, 5 grandiflora, 1 phantom i 1 wims red. Trochę się już ich nazbierało. Ale u mnie jeszcze wszystkie małe.
Dziewczyny, mąż mi dziś zrobił rabatę z przodu. Jest dłuższa niż gotowa część po drugiej stronie. Co byście posadziły? Do wykorzystania mam te dwie sosenki wolno rosnące, ewentualnie liść laurowy Otto Lyuken (ten co teraz rośnie w trawniku) i wawrzynek transatlantycki Pink Eternal, ale niekoniecznie. Co byście tu wrzuciły tak by było ozdobnie przez cały rok i nie straszyło na wejściu?