Ania, razem z sąsiadką testowałyśmy supertunie w zeszłym roku, po raz pierwszy. Małe sadzoneczki, które przyszły w sześciopaku. Dużo mniejsze niż te, które pokazałaś. Ja oczywiście posadziłam źle, bo do małych doniczek. Sąsiadka posadziła jedną do dużej donicy, wielkości wiadra budowlanego czyli myślę że ok. 12 litrowej. I to był największy szał I kaskada i bujność kwiecia, miała dla siebie całą donicę to szalała
Zaglądasz do action? Wiosną były fajne donice, w akuratnych cenach, może jeszcze coś zostało?
Magara dałaś mi do myślenia. To wychodzi, że kupiłam za dużo Musze koniecznie na szybko obczaić te donice.
Do action nie zaglądam, ale mam blisko, nie wiedziałam że mają tam donice. Może jak dam radę obczaję jutro Action i Ler.. Bo tam promocje na donice zrobili.
Może jeszcze gdzieś znajdziesz chociaż one były w bardzo atrakcyjnej cenie
Ja mam prostokątne ale były i okrągłe
Też szukam fajnych donic na taras różne wysokości w tym samym gatunku. Tyle mi się tego podoba, że nie wiem które wybrać W actionie ceny faktycznie fajne. Podobają mi się takie szare 28x25 cm i są niestety tylko w jednym rozmiarze. Imitacja cementu z symbolem ale cena 20 zł