Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Leny.

Ogród Leny.

Dasia 20:21, 19 gru 2012

Lena napisał(a)

Dasia miło mi że wpadłaś
Stron sie trochę narobiło - ja mam sposób na takie wielostronnicowe ogrody - zaznaczam wątek,otwieram na nowej karcie i klikam grafikę - wtedy widzę same zdjęcia

Ooo a tak się da? Gdzie to się klika?

Lena napisał(a)

Tą bombkę malowałą moja córcia ,w krakowskiej pracowni ozdób choinkowych - w ramach wycieczki szkolnej

Śliczna i wyjątkowa, pamiątka rodzinna
Zeta 09:17, 20 gru 2012

Ślicznie widoczki, widzę że masz działkę na różnych poziomach ?
Fajne wykorzystanie podkładów kolejowych.
Czy one jednak nie wydają dziwnego zapachu?
Ja też chciałam zainstalować podkłady w ogrodzie ale przestrzegali mnie przed zapachem,
Podobno zaolejowane są staym zużytych olejem silnikowm
Jak się u Ciebie sprawdzają.?

Piękna łącza z lawendy cuuuuuudooo.
Lena 09:36, 20 gru 2012

Dasia napisałam na privka

Tak,taka bombka na pewno stanie się wyjątkową ozdobą świąteczną bo stworzoną przez najbliższą osóbkę Dziękuję

Zaczęłam delikatnie dekorować kominek - wieczorem przyjemnie się obok siedzi przy zapalonych świecach Zrobiłam też wianek z winobluszcza,choinki kanadyjskiej i tego co miałam pod ręką

gusiarz 09:40, 20 gru 2012

Hej Magdziu - piekna choinka wstążeczkowa. Bardzo mi sie podoba! I wianuszek cudny, i jelonki... Święta tuż, tuż ja też przystrajam salon, drzwi wejściowe itp, itd..
anula_wn 10:07, 20 gru 2012

Lenka, jakie śliczne ozdoby ! pięknie się zrobiło u Ciebie i b,świątecznie (choineczka ze wstążek bajerancka!). A do tych 'rogaczy' stojących dokup sobie w LM wiszące (zerknij do mnie, mam 3 szt.)
buziaki!
Lena 10:24, 20 gru 2012

Aguś dziękuję a wstążkowa choinka to początki ..muszę kupić wyższy stożek styropianowy i wtedy bardziej kolorową zrobię
U Ciebie pewnie będzie bajecznie Nie mogę się zdjeć doczekać

Anulka dziękuję Rogacze bardzo lubię i nawet dzisiaj wybieram sie do TK maxx więc moze coś dokupię
Do LM też wstąpię - dziękuję za namiar Na zewnątrz ozdoby też pieknie wyglądają i może pokombinuję z moim "bonsajem"
Pozdrawiam Wszystkich i życzę udanego dnia
popcorn 10:28, 20 gru 2012

Lenko ale świątecznie u Ciebie! I jaki ładny wianek! pozdrawiam!
gusiarz 10:44, 20 gru 2012

Lenko - jakoś w lesie jestem ze wszystkim. Straciłam zapał. Potrzebuję kopa w doopkę NIC MI SIĘ NIE CHCE..... Coś tan stroję, ale jakoś marnie.... Rogacze TKMaksie były - widziałam - i chyba te które Ty masz własnie z tamtąd pochodzą... Buziaki zostawiam
Gosiniak 11:55, 20 gru 2012

Kombinuj z bonsajem, kombinuj, jakieś świąteczne ubranko mu załóż, wianek super.
Milka 12:41, 20 gru 2012

Lena, dobrze, że jestes na chodzie, bo dzięki temu mogę podziwiać piękne ozdoby u ciebie, klimat już świąteczny

u siebie zacznę w niedzielę