Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką moj Bawarski ogrod na wsi

Pod Biało-Niebieską Chmurką moj Bawarski ogrod na wsi

Kindzia 14:51, 22 maj 2018

Te maleństwa macie śliczne!
Czerwoniasta róża też urodziwa
Basilikum 16:10, 22 maj 2018

Nallar napisał(a)

A co? Pokaż, nie daj się prosić.

jak do domu sie dowleke to pokaze

Gosia imprezy tak, lubie ale nie zawsze czas mamy. Na ta muzyczna zawsze czekam 2 lata wiec Emus sie nie mogl juz wykrecic, choc probowal

Haniu prezencik od Emusia tez z szarotka

Kasiu juz sama ciekawa jestem co z tych uratowanych roz bedzie i jakie kolory.
Juz niedluge zagadka sie rozwiaze.

a z dzieciakami bylismy w piatek na wycieczce ale im sie podobalo

no i wreszcie zrobilam dla Was pomidorowa fotke. Tak u nas duzo ludzi ma posadzone pomidory.

no to Feierabend jade do domu
Anda 16:17, 22 maj 2018

Śliczna niespodzianka

Poproszę nasionka dziewanny, dużo różowej i trochę fioletowej
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 16:54, 22 maj 2018

ok pozbieram, musze tylko rozowa poszukac, bo te juz przekwitly i nie jestem pewna ktora biala byla a ktora rozowa.
Basilikum 18:23, 22 maj 2018

wczoraj mi Emus kupil kolczyki

dlugo szukalam czegos co by mi pasowalo do medalionu odziedziczonego po tesciowej

Kolczyki sa rzezbione w rogu jelenia

i na nowa rabatke, ktora bedzie sie nazywala muzyczna kupilismy pierwsza ozdobe. Teraz musze ta rabate zaplanowac pewnie zajmie mi to zime
18:29, 22 maj 2018
to jest niesamowite ...rabaty nie ma ..ale nazwa i gadzet jest ))

u mnie rabaty sa gadzetów i nazwy brak
Basilikum 18:35, 22 maj 2018

ten gadzet mi po glowie chodzi od 2 lat, zalowalam, ze poprzednio nie kupilam i teraz mam. I rabata tez mi w zwiazku z tym kluczem sie po glowie paleta. Mysle, zeosadze tam jakies roslinki z muzyka zwiazane np. roza Chopin i jakies dzwonki...
gobasia 18:37, 22 maj 2018

Śliczny prezent dostałaś

ten namiot na pomidory to jak przystanek autobusowy..hi hihi ale mam skojarzenia

Białogłowe panienki ...tez mam takie
ElzbietaFranka 19:17, 22 maj 2018

Jak ja lubię taki folklor razem z tymi jarmarkami.

Co roku w Polsce w ostatni tydzień lipca o ile się nie mylę odbywa się Festiwal muzyki ziem górskich w Żywcu, Wiśle i Szczyrku. Zespoły folklorystyczne prawie z całego świata. Gruzja, Turcja, Węgry przepiękny śpiew i tańce.
Warto to zobaczyć przy okazji są jarmarki. Piwo leje się jak woda w Wiśle grile pieką pełną parą a szaszłyki kręcą się nieustannie.

Iza a juglowanie było? Moje ulubione instrumenty widzę akordeon i harfę.

Jeszcze wieczorem będę.

roma2 19:26, 22 maj 2018

Izabello, jak zwykle tryb nadrabiania włączyłam . Nie lubie tylko obrazkowo, lubię czytać. Super, że mogę u Ciebie zobaczyć tyle nowego. Takie podróże, byc może uda mi się zrealizować...kiedyś. Teraz wszystkie siły i środki skoncetrowane na działce. Tym bardziej mam frajdę z oglądania. Kiedyś szwendaliśmy sie z mężem po różnych zakątkach. A rabata muzyczna...brzmi zachwycająco.