ten gadzet mi po glowie chodzi od 2 lat, zalowalam, ze poprzednio nie kupilam i teraz mam. I rabata tez mi w zwiazku z tym kluczem sie po glowie paleta. Mysle, zeosadze tam jakies roslinki z muzyka zwiazane np. roza Chopin i jakies dzwonki...
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Jak ja lubię taki folklor razem z tymi jarmarkami.
Co roku w Polsce w ostatni tydzień lipca o ile się nie mylę odbywa się Festiwal muzyki ziem górskich w Żywcu, Wiśle i Szczyrku. Zespoły folklorystyczne prawie z całego świata. Gruzja, Turcja, Węgry przepiękny śpiew i tańce.
Warto to zobaczyć przy okazji są jarmarki. Piwo leje się jak woda w Wiśle grile pieką pełną parą a szaszłyki kręcą się nieustannie.
Iza a juglowanie było? Moje ulubione instrumenty widzę akordeon i harfę.
Izabello, jak zwykle tryb nadrabiania włączyłam . Nie lubie tylko obrazkowo, lubię czytać. Super, że mogę u Ciebie zobaczyć tyle nowego. Takie podróże, byc może uda mi się zrealizować...kiedyś. Teraz wszystkie siły i środki skoncetrowane na działce. Tym bardziej mam frajdę z oglądania. Kiedyś szwendaliśmy sie z mężem po różnych zakątkach. A rabata muzyczna...brzmi zachwycająco.