Już Limki ciachnęłaś, a ja jeszcze się waham, czy już trzeba Zywoplocik prościutki, dobrze to wygląda.
Kolejny kawałek żywopłotu ciachnięty ręce bolą,ale jestem zadowolona Do tego Limki i molinie wycięłam.... do niedzieli myslę,że skończę żywoploty ciąć zostaną mi trawy ,ale one to już pikuś
Wiolu ale masz rękę do cięcia, elegancko to wygląda. Moje jak podrosną też będę równać. Będę przesadzać miskanty, mają trzeci rok, czy mogę ciachnąć na cztery częsci, jest okazja podzielić. Nie będą przez to takie bidulki?
Dawno Wiolu u Ciebie nie byłam. Ale dzisiaj trochę nadrobiłam zaległości. Czytałam, że tniesz już roślinki. A seslerię jesienną to jak trzeba ciąć? Bo mam kilka ale, że to zimozielona to w zeszłym roku nie cięłam jej. A widzę, że dobrze jest ciąć.
Wow tak równiutko to ja lubię Pusty, wczesno-wiosenny ogród jeszcze bez cebulowych też mi się podoba. Wiola duży stożek to bukszpan czy cis? Ile on ma lat?
Wysoko zostawiłaś hortki - ciekawa jestem jak będą się sprawowały Tak myślę, że może moje za nisko potraktowałam Kurcze szkoda by było gdyby nie odbiły