Wiolu to nieprzyzwoicie takie zdjęcia publikować i prowokować widzów do łez no toż można depresji ogrodowej dostać! A na poważnie- przepięknie ale jakim cudem Ty masz już tak kwitnące szałwie jak u mnie nie ma nawet jeszcze pąków tylko same listki? Buuuuuu no znowu chce mi się płakać Trawki mega wyrosły jak i wszystkie pozostałe rośliny, masz zaje..fajny busz! Kawał przedobrej roboty odwaliłaś moja droga!
Wiola bardzo ładnie wyglądają te kuleczki bodziszka z trawami. I tak równiutko u ciebie rosną, u mnie Rozanne jedne ogromne, drugie malutkie, a rok temu kupowane wszystkie wyglądały tak samo.
Wiolu, gdzie nie spojrzeć tam zachwycająco u Ciebie. Miskanty jak ruszyły przy tarasie. Szałwia oszałamiającą, ale i bodziszki mnie zaskoczyły!!! Przepiękne kępki, jak długo rosną u Ciebie?
Też mi się podoba ta rabata bodziszki rosną w miarę równo... tylko ta kępa jedna jest największa... nie wiem od czego do zależy ,bo wszystkoe sadzone w taką samą glebę i takie se sadxonki ...
Madziu z tym wycackaniem to tak nie do końca ,bo chwasty się panoszą, siewki werbeny itp.
Oj dobrze ,że zrobienie trawnika mam za sobą,bo jak pomyslę ile się namęczyliśmy to masakra.... teraz jeszcze nawozenie,koszenie podlewanie.... szczerze to cieszę się,ze te trawniki mam małe... a rabaty bez tego wszystkiego dobrze sobie radzą...
Przygotowanie gleby pod trawnik i itd. To najgorsza robota jaką wspominam,więc niestety Ci nie pomogę,sorki