Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Małymi krokami-Ogród Wioli

Małymi krokami-Ogród Wioli

Wiolka5_7 21:06, 06 maj 2022

ajka napisał(a)
Ale piękne niezapominajki, przypomniałaś mi, że miałam je sobie kupić

Tak piękne, kupuj kupuj
Wiolka5_7 21:07, 06 maj 2022

Mirka napisał(a)
Wiola zakupy zacne Niezapominajki mam i bardzo je lubię za to że chcą u mnie rosnąć i na dodatek fajnie się wysiewają. Mam jeszcze nasiona białych to sypnę w czerwcu na rabatę.
Dobrego weekendu

Cieszyłam się jak dziecko
To fajnie, że są bezproblemowe i się sieją
Syp koniecznie

Wzajemnie Mirko dobrego weekendu
Gruszka_na_w... 21:22, 06 maj 2022

Swoim miniaturowym bratkom i doniczkowym stokrotka wcisnęłam kilka dni temu druga dawkę pałeczek nawozowych. I bratki, i stokrotki wciąż wyglądają świeżo. Może dlatego, że nie było upałów. Takie średnie temperatury im służą.
Niezapominajki trafiły Ci się przepiękne. Bardzo udanie wpasowały się w rabatę.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Martka 21:23, 06 maj 2022

Wiolka5_7 napisał(a)

Jeszcze raz Świdośliwa i nie tylko

Piękne tulipany, zieleń trawnika i inne kwitnące drzewka, ale to zdjęcie zachwyciło mnie szczególnie, zacytuję, zanim ulotność zmieni widok ogrodu... Konsekwencja to Twoja mocna strona
SlonecznyOgrod 21:41, 06 maj 2022

Pięknie, tulipany teraz grają pierwsze skrzypce, bez nich byłoby smutno, fajne z nich kwiaty Magnolia jak i wszystkie magnolie w Polsce w tym roku spokojnie mogą się zaprezentować, to dobry rok dla nich
Kasya 21:46, 06 maj 2022

Bosz… jaki trawnik
Nie masz litości
Wiolka5_7 21:51, 06 maj 2022

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Swoim miniaturowym bratkom i doniczkowym stokrotka wcisnęłam kilka dni temu druga dawkę pałeczek nawozowych. I bratki, i stokrotki wciąż wyglądają świeżo. Może dlatego, że nie było upałów. Takie średnie temperatury im służą.
Niezapominajki trafiły Ci się przepiękne. Bardzo udanie wpasowały się w rabatę.

Ja tak się zabierałam żeby im dać nawozu, że do tej pory podlewam sama wodą ale kwitną obficie, więc nie jest źle Ciekawe do kiedy będą ładnie wyglądać,bo coś mówią o ociepleniu

Niezapominajki przepiękne to prawda i cena super,bo całe 4 zł za szt. też myślę, że tam pasują wczoraj wycięłam tam przekwitnięte prymulki i niezapominajki je godnie zastąpiły
Wiolka5_7 21:55, 06 maj 2022

Martka napisał(a)

Piękne tulipany, zieleń trawnika i inne kwitnące drzewka, ale to zdjęcie zachwyciło mnie szczególnie, zacytuję, zanim ulotność zmieni widok ogrodu... Konsekwencja to Twoja mocna strona

Biel i zieleń rządzi chociaż teraz już jest inaczej ,zrobiło się kolorowo lubię właśnie ten swój ogród za jego zmienność

Tak jestem konsekwentna

Dzięki Martka za pochwały
Wiolka5_7 22:00, 06 maj 2022

SlonecznyOgrod napisał(a)
Pięknie, tulipany teraz grają pierwsze skrzypce, bez nich byłoby smutno, fajne z nich kwiaty Magnolia jak i wszystkie magnolie w Polsce w tym roku spokojnie mogą się zaprezentować, to dobry rok dla nich

Tak tulipanki śliczne
No ja muszę mieć ich choć trochę,bo bardzo cieszą

Tak w tym roku magnolie gwiazdorzą,bardzo dobry rok dla nich
Wiolka5_7 22:01, 06 maj 2022

Kasya napisał(a)
Bosz… jaki trawnik
Nie masz litości

Sorki
Dziękować