Swoim miniaturowym bratkom i doniczkowym stokrotka wcisnęłam kilka dni temu druga dawkę pałeczek nawozowych. I bratki, i stokrotki wciąż wyglądają świeżo. Może dlatego, że nie było upałów. Takie średnie temperatury im służą.
Niezapominajki trafiły Ci się przepiękne. Bardzo udanie wpasowały się w rabatę.
Piękne tulipany, zieleń trawnika i inne kwitnące drzewka, ale to zdjęcie zachwyciło mnie szczególnie, zacytuję, zanim ulotność zmieni widok ogrodu... Konsekwencja to Twoja mocna strona
Pięknie, tulipany teraz grają pierwsze skrzypce, bez nich byłoby smutno, fajne z nich kwiaty Magnolia jak i wszystkie magnolie w Polsce w tym roku spokojnie mogą się zaprezentować, to dobry rok dla nich
Ja tak się zabierałam żeby im dać nawozu, że do tej pory podlewam sama wodą ale kwitną obficie, więc nie jest źle Ciekawe do kiedy będą ładnie wyglądać,bo coś mówią o ociepleniu
Niezapominajki przepiękne to prawda i cena super,bo całe 4 zł za szt. też myślę, że tam pasują wczoraj wycięłam tam przekwitnięte prymulki i niezapominajki je godnie zastąpiły