Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Małymi krokami-Ogród Wioli

Małymi krokami-Ogród Wioli

Magleska 22:26, 06 maj 2022

Wiola Ty wiesz fajne niezapominajki kupiłaś
Wiolka5_7 22:42, 06 maj 2022

Magleska napisał(a)
Wiola Ty wiesz fajne niezapominajki kupiłaś

Madziu dzięki
Tak niezapominajki fajniutkie
AlicjaMa 23:19, 06 maj 2022

Wiolu, czy te białe tulipanki a właściwie cebulki trzeba co roku wykopywać i odpowiednio przechowywać?
Pięknie świecą na rabacie
Milka 07:59, 07 maj 2022

Wiolu, jak juz masz na medal, wszystko zrobione. Wjazdowa kolorowa- zachwyca, trawnik miodzio zachwycam sie u innych, bo mój dziki.
Niezapominajki się wysieją, a petunie tez lubię, tylko jakoś sobie z nimi nie radzę, więc wybieram begonie.
nicol21 08:54, 07 maj 2022

Pięknie jest! Nie tylko pojedyncze rośliny ale całościowy wygląd ogrodu zachwyca.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Wiolka5_7 09:45, 07 maj 2022

AlicjaMa napisał(a)
Wiolu, czy te białe tulipanki a właściwie cebulki trzeba co roku wykopywać i odpowiednio przechowywać?
Pięknie świecą na rabacie

Nie ,one u mnie bez wykopywania kwitną właśnie 3 sezon i się bardzo rozmnożyły... Sadziłam w kępie po 5 szt. a teraz jest ich 15 i więcej polecam tą odmianę ,kupuj!

Ja w wykopywanie bym się nie bawiła ,to nie dla mnie

Tak pięknie świecą z daleka... Na początku są kremowe,a potem białe
Wiaan 09:50, 07 maj 2022

Wiola one naprawdę świecą z daleka, piękne są
Wiolka5_7 09:52, 07 maj 2022

Milka napisał(a)
Wiolu, jak juz masz na medal, wszystko zrobione. Wjazdowa kolorowa- zachwyca, trawnik miodzio zachwycam sie u innych, bo mój dziki.
Niezapominajki się wysieją, a petunie tez lubię, tylko jakoś sobie z nimi nie radzę, więc wybieram begonie.

Tak Irenko ogród ogarnęłam już w sumie, mogę pozwolić sobie na odpoczynek chociaż jeszcze mam tetrisy w planie,bo mi irga nie odbiła w połowie po zimie .

Tak wjazdowa zachwyca nawet ostatnio jedna Pani powiedziała , że mam piękny ogród... Miłe to
Tobie też dziękuję za miłe słowa

Powiem Ci , że na trawnik nie mogę się napatrzeć bo jak przypomnę sobie jakie wcześniej było perzowisko-chwastowisko ,to na widok tego dywanika buzia się cieszy warto było się pomęczyć

Fajnie jak niezapominajki się wysieja mamie dam
U mnie petunie rosną super, a miałam już różne kompozycje,ale albo je deszcz zniszczył albo śmieciły na schody i kostkę.A petunie rosną super i nie śmiecą tak
Begonie też miałam i je lubię
Wiolka5_7 09:54, 07 maj 2022

nicol21 napisał(a)
Pięknie jest! Nie tylko pojedyncze rośliny ale całościowy wygląd ogrodu zachwyca.

Dzięki za pochwały mi też ogród całościowo się bardzo podoba,zmian nie planuję już niech to wszystko rośnie w spokoju
galgAsia 09:57, 07 maj 2022

Ale pięknie
Tulipany Purple Prince mam i ja Teraz muszę dobrać im towarzystwo
Miłego weekendu