Przedziwny Ogród ...piękny wiersz .
Spacer odbyłam w ogrodzie,zauroczył mnie,kwiaty,trawy,murki,detale,...
Czyli jestem tuż obok tego prześlicznego wypielęgnowanego ogrodu, zapewne o tej porze roku też urzeka urodą.
Ja co chwila u Ciebie przesiaduję i wzdycham
Masz piękny, zadbany i dopracowany ogród. Cała rodzinka zdolna, ale spawacz to już bije wszystkich na głowę, ma wspaniały zmysł i umiejętności.
Parapet iście w moim stylu, marzę o takich cudnych oknach!
Buziaki!
Tak długo nie mogłam Cię namówić na założenie wątku, ciągle się bałaś jak zostanie przyjęty. Ja dobrze wiedziałam, że się spodoba, bo jak może nie podobać się taki ogród? 4290 wyświetleń w ciągu 6 dni to bardzo dobry wynik oglądalności. Powodzenia
Dziękuję Mirelko, że mnie odwiedziłaś. Ja należę do osób bardzo samokrtycznych, ale jeśli Ci się podoba yo cieszę się bardzo. Właśnie teraz bardzo mocno sypie, jest pięknie w ogródku.
Dorotko,dziekuję Ci za wszystko. Za wielokrotne namowy na założenie wątku ( z takim uparciuchem to trudna sprawa). za piękne zdjęcia(polecam się na przyszłość), za cenne wskazówki.
Ale pamiętaj ,za dwa miesiące - burza mózgów- dekoracje wiosenne. Zaczynamy?
Droga Pani Danusiu, jest mi ogromnie miło gdy czytam Twoje słowa. Jak już wcześniej pisałam , ogród jest jak kobieta, wiec potrzebuje ozdób ( oczywiście w rozsądnych ilościach). Dzięki zdolnościom mojego młodszego syna, mogę je mieć w ogródku. Ma duże zdolności artystyczne, więc każdy pomysł bez trudu wykonuje( oczywiście w miarę swojego wolnego czasu).