Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przedziwny Ogród

Przedziwny Ogród

AgataM 17:29, 07 lip 2018

Motyle kochają jeżówki Casami jest tak, że na każdym kwiatku siedzi motyl. Przepraszam za jakość zdjęć, robiłam komórką.....

gogo 17:31, 07 lip 2018

Witaj Agatko, no i znowu ładna kompozycja. Ja też mam mrozy, ale jeszcze z ubiegłego roku, przetrwały zimę. A ja trafiłam dobrze z zakupami przez internet, a w jednej kupiłam już 5 razy, ale mają średnią ilość gatunków roślin. Za to tanie i duże, nie zmieniają ceny nawet jak rośliny urosną np. do połowy września.
AgataM 17:33, 07 lip 2018

AgataM 17:45, 07 lip 2018

Ewa777 19:57, 07 lip 2018

Piękne masz jeżówki. Po zimie zawsze Ci wyrastają? Ja mam z tym problem. Kupuję dużo, a po zimie mało wyrasta.
AgataM 23:22, 07 lip 2018

gogo napisał(a)
Witaj Agatko, no i znowu ładna kompozycja. Ja też mam mrozy, ale jeszcze z ubiegłego roku, przetrwały zimę. A ja trafiłam dobrze z zakupami przez internet, a w jednej kupiłam już 5 razy, ale mają średnią ilość gatunków roślin. Za to tanie i duże, nie zmieniają ceny nawet jak rośliny urosną np. do połowy września.

Dziękuję Ci bardzo Super, że miałaś szczęście do internetowych zakupów. Na pewno jest dużo porządnych szkółek. Ja należę do osób, którym nie wystarcza fotka danej rośliny. Muszę ją dotknąć i obejrzeć ze wszystkich stron.

AgataM 23:27, 07 lip 2018

Ewa777 napisał(a)
Piękne masz jeżówki. Po zimie zawsze Ci wyrastają? Ja mam z tym problem. Kupuję dużo, a po zimie mało wyrasta.

Witaj Ewo Na zimę ( późną jesienią) duże kępy jeżówek i krzaki róż obcinam i okrywam igliwiem.

Waclaw 23:56, 07 lip 2018

AgataM napisał(a)

Dziękuję Rzeczywiście są bardzo rozrośnięte. System korzeniowy dokładnie wypełniał donice. I cena bardzo przyzwoita....

Ja kupiłem dzisiaj dwie białe. Tańsze i bardziej rozrośnięte od tych z sieci. Jednak w mojej okolicy mało kiermaszy więc internet pozostaje
AgataM 07:27, 08 lip 2018

Waclaw napisał(a)

Ja kupiłem dzisiaj dwie białe. Tańsze i bardziej rozrośnięte od tych z sieci. Jednak w mojej okolicy mało kiermaszy więc internet pozostaje

Białe jeżówki są piękne. Pasują do wszystkich kompozycji kwiatowych. Ogólnie kwiaty te szybko się rozrastają,twrzac duże kępy (nie próbowałam ich dzielic) Wsadź wśród nich troche lilii, liatr i niższych rozplenic. Za rok będziesz miał kolorowo w całym swoim ogrodzie. Pozdrawiam.,
BKosimkArt 09:16, 08 lip 2018

O kurcze ale piękne jeżówki dorwałaś ja miałam takie dwie, jedna zżarta przez nie wiem co
W ogóle cudne u Ciebie widoki jeżówkowe!
Masz może odmianę Aloha?? Marzyła mi się zawsze ale ciekawa jestem czy ona jest bardziej żółta czy beżowa??