Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przedziwny Ogród

Przedziwny Ogród

Waclaw 21:16, 25 wrz 2018

Dorota123 napisał(a)
Jak tam zwywracało roślinki? U mnie sporo pochylonych, a szyszki z świerków chyba wszystkie obleciały.

U mnie obydwa rączniki leżą. W tym tygodniu je usunę
AgataM 21:43, 25 wrz 2018

m_gocha napisał(a)

Agatko zapytam Cię jeszcze o murki. Czy są one postawione na fundamencie? Jeżeli tak to jakie szerokie i głębokie one są?

A i jeszcze jedno - to murek na zaprawie? Czy tzw. murek na sucho?
Ładnie wyglądają

Witaj Gosiu Murki stawiane były na na małym fundamencie. Nie był głęboki ok. 20-30cm i na szerokość kamienia. A zaprawa...chyba cement z dodatkiem jakiejś zaprawy klejowej...

AgataM 21:48, 25 wrz 2018

Zana napisał(a)
Jakiś czas mnie u Ciebie nie było, ależ się teraz naoglądałam pięknych zdjęć. Tyle tego, że nie wiem co zacytować. Dekoracje piękne zrobiłaś, masz dryg do takich rzeczy.

Bardzo dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej

AgataM 21:53, 25 wrz 2018

Dorota123 napisał(a)
Jak tam zwywracało roślinki? U mnie sporo pochylonych, a szyszki z świerków chyba wszystkie obleciały.

Dorotko, wiatr położył niektóre wysokie cynie. Szyszki zbierz, wysusz i dekoracja na święta gotowa Miałam dzisiaj do Ciebie zadzwonić, ale cały czas coś mi wypadało.

AgataM 22:03, 25 wrz 2018

lojalna_ napisał(a)
Coś czuje ze cynie w prxyszlym roku będą robiły na ogrodowisku furodę . U mnie jest taki ogrod wystawowych a tam ciągną się metra mi cudowne są i tak wysokie ze zaskoczona byłam .

Też tak myślę.... Nie tylko cieszy ich wieloraki kolor i wielkość, ale ilość owadów do nich przylatująca. Uwielbiam na nie patrzeć
Pozdrawiam

AgataM 22:14, 25 wrz 2018

Waclaw napisał(a)

Agato,
wciąż zachwycam się Twoim ogrodem. Pięknie
U mnie też rośliny wciąż żywe jednak moja kompozycja nieco chaotyczna.

Dziękuję bardzo za tyle ciepłych słów.
Nie mów, że chaotyczna, tylko artystyczny nieład. A tak naprawdę to przesadzasz. Ja tam chaosu nie widzę.... Gdybyś widział początki mojego ogrodu.... to Twój jest idealny. W tym roku poznałeś możliwości glebowe i teraz będziesz wiedział co sadzić i w jakiej kolejności. Pozdrawiam i zapraszam częściej

Waclaw 22:15, 25 wrz 2018

AgataM napisał(a)

Dziękuję bardzo za tyle ciepłych słów.
Nie mów, że chaotyczna, tylko artystyczny nieład. A tak naprawdę to przesadzasz. Ja tam chaosu nie widzę.... Gdybyś widział początki mojego ogrodu.... to Twój jest idealny. W tym roku poznałeś możliwości glebowe i teraz będziesz wiedział co sadzić i w jakiej kolejności. Pozdrawiam i zapraszam częściej

AgataM 22:20, 25 wrz 2018

AgataM 22:23, 25 wrz 2018

BasiaLT 22:24, 25 wrz 2018

Piękne kolory jesieni