Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przedziwny Ogród

Przedziwny Ogród

AgataM 16:51, 28 lis 2018

anabuko1 napisał(a)

Potem ojtam wazne,że kupiłaś ja i wiosna napewno ci ładnie i wzejda I zakwitną

Bardzo bym tego chciała.,.... Po rozczarowaniach tulipanowych, obiecałam sobie, że żadnych cebul w B nie kupię. Chyba nie mam silnej woli,... Znowu cała torba.
Wiolka5_7 17:54, 28 lis 2018

AgataM napisał(a)

Bardzo bym tego chciała.,.... Po rozczarowaniach tulipanowych, obiecałam sobie, że żadnych cebul w B nie kupię. Chyba nie mam silnej woli,... Znowu cała torba.

Ja kupuje tulipany w B i nigdy się nie zawiodłam....niektóre kwitły mi już 3 sezon i się rozmnozyły bez wykopywania nie bedziesz żałować, jeszcze za tą cenę

Pozdrawiam
malgorzata_s... 20:30, 28 lis 2018

Rozpoczęłaś sezon ozdóbkowy? Fajnie,będę zaglądać pokazuj koniecznie
AgataM 21:35, 28 lis 2018

Wiolka5_7 napisał(a)

Ja kupuje tulipany w B i nigdy się nie zawiodłam....niektóre kwitły mi już 3 sezon i się rozmnozyły bez wykopywania nie bedziesz żałować, jeszcze za tą cenę

Pozdrawiam

Dziękuję Wiolu To bardzo budujące, co piszesz Będę myśleć pozytywnie
Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny
AgataM 21:46, 28 lis 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Rozpoczęłaś sezon ozdóbkowy? Fajnie,będę zaglądać pokazuj koniecznie

Taaak U mnie się już zaczął. Wkładam dużo serca do dekoracji, bo to dla mnie wyjątkowy czas. Dlatego staram się robić samodzielnie wszystkie elementy dekoracji. Uwielbiam to!!!!! Wreszcie coś innego niż na co dzień. Tylko pomysłów jest mnóstwo, i które tu wybrać.....
Wczoraj z Dorotką byłyśmy na mega zakupach dekoracyjnych. Cieszyłyśmy się jak małe dzieci. Zakupy były naprawdę udane
Gosieńko dziękuję Ci, że mnie odwiedzasz. Buziaczki
gogo 23:53, 28 lis 2018

Z cebulami zawsze jest loteria.
Dwa lata temu kupiłam narcyzy w B. końcem listopada i wtedy też były sadzone i pięknie kwitły.
A tulipany, narcyzy i begonie, z netu w znanej szkółce, już prawie nie istnieją / przy wykopywaniu byłam załamana ich stanem /.
I były przepłacone
anpi 01:15, 29 lis 2018

To ja czekam, na Twoje świąteczne dekoracje A na te bombeczki naklejałaś nawleczone koraliki ?Mam dużo różnych koralików ,bo robiłam kiedyś sztuczną biżuterię z półfabrykatów.Nawet próbowałam sutasz
AgataM 08:48, 29 lis 2018

gogo napisał(a)
Z cebulami zawsze jest loteria.
Dwa lata temu kupiłam narcyzy w B. końcem listopada i wtedy też były sadzone i pięknie kwitły.
A tulipany, narcyzy i begonie, z netu w znanej szkółce, już prawie nie istnieją / przy wykopywaniu byłam załamana ich stanem /.
I były przepłacone

Cały czas pozytywnie się do tego nastawiam. Myślę że żonkile mnie nie zawiodą. Już sobie wyobrażam te pachnące kępy za parę lat.
AgataM 09:40, 29 lis 2018

anpi napisał(a)
To ja czekam, na Twoje świąteczne dekoracje A na te bombeczki naklejałaś nawleczone koraliki ?Mam dużo różnych koralików ,bo robiłam kiedyś sztuczną biżuterię z półfabrykatów.Nawet próbowałam sutasz

Z dekoracjami już działam Bombeczki prawie wszystkie zrobione. Materiały na wianki zebrane. Tylko szyszki muszę pomalować.
Na małe bombki naklejam koraliki luzem i plastikowe kryształki. Lubię jak się wszystko mieni. A te święta właśnie takie są, błyszczące, mieniące i radosne. Wszystko naturalne zostawiam na wiosnę.
Dorota123 10:29, 29 lis 2018

Bombeczki śliczne, już nie mogę doczekać się całości.