Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przedziwny Ogród

Przedziwny Ogród

Mariposa 19:20, 27 sty 2018

Ależ cudny ogród! Te kolory, te ozdoby... Słów brak! Jestem zachwycona!
Przeglądam O. w poszukiwaniu inspiracji na swój ogródek i ... chyba znalazłam! Myślę o stylu romantycznym, ale stonowanym, na pewno kwiatowym z dyskretnymi ozdobami.
Coś mi się wydaje, że będę u Ciebie częstym gościem
AgataM 19:35, 27 sty 2018

Mariposa napisał(a)
Ależ cudny ogród! Te kolory, te ozdoby... Słów brak! Jestem zachwycona!
Przeglądam O. w poszukiwaniu inspiracji na swój ogródek i ... chyba znalazłam! Myślę o stylu romantycznym, ale stonowanym, na pewno kwiatowym z dyskretnymi ozdobami.
Coś mi się wydaje, że będę u Ciebie częstym gościem

Witaj Elu . Jest mi ogromnie miło, że zawitałaś w moje skromne progi Jeśli choć w minimalnym stopniu mój ogród Cię zainspiruje, będę ogromnie szczęśliwa. Zapraszam Cię zawsze Pozdrawiam gorąco
AgataM 19:39, 27 sty 2018

sylwia_slomc... 19:57, 27 sty 2018

AgataM napisał(a)

Sylwio,to będzie trudne. Ale może kiedyś to zrobię...... jak będę miała więcej czasu. Prędzej zrobię zdjęcie z góry, tylko bliżej wiosny - lata.

Czekam bo inaczej się gubię
Magleska 21:48, 27 sty 2018

Jenyyyyy , ale to poidełko cudowne przyjemnie u Ciebie ,aż wróciłam się jeszcze raz podglądać biżuterię spytaj syna ,czy nie chce więcej takich poidełek stworzyć jestem chętna
21:54, 27 sty 2018
Twój ogród jest niesamowity.Nie widziałam nigdzie takich ozdób,jedyne w swoim rodzaju.Oglądam sobie powolutku by nacieszyć oczy.Kaskada,mostek,murki,rabaty,fantazyjnie cięte rośliny no te ozdoby,cuda normalanie cuda Pięknie to wszystko wymyśliłaś,bardzo mi się podoba.Synowi należą się wielkie pochwały,bardzo ale to bardzo utalentowany.Maja powinna do Ciebie zawitać z programem.
Fajnie macie z Dorotką-wspólne zainteresowania ogrodowe.Super Podziwiam Wasze zdolności dekorowania.Gdzie ja byłam jak były te talenty rozdawane
AgataM 22:51, 27 sty 2018

Magleska napisał(a)
Jenyyyyy , ale to poidełko cudowne przyjemnie u Ciebie ,aż wróciłam się jeszcze raz podglądać biżuterię spytaj syna ,czy nie chce więcej takich poidełek stworzyć jestem chętna

Madziu, bardzo dziękuję, że mnie odwiedzasz . Co do poidełka, nie wiem co Ci powiedzieć. Na razie nie ma czasu na nic. Ja też czekam w kolejce
AgataM 23:14, 27 sty 2018

Kaska napisał(a)
Twój ogród jest niesamowity.Nie widziałam nigdzie takich ozdób,jedyne w swoim rodzaju.Oglądam sobie powolutku by nacieszyć oczy.Kaskada,mostek,murki,rabaty,fantazyjnie cięte rośliny no te ozdoby,cuda normalanie cuda Pięknie to wszystko wymyśliłaś,bardzo mi się podoba.Synowi należą się wielkie pochwały,bardzo ale to bardzo utalentowany.Maja powinna do Ciebie zawitać z programem.
Fajnie macie z Dorotką-wspólne zainteresowania ogrodowe.Super Podziwiam Wasze zdolności dekorowania.Gdzie ja byłam jak były te talenty rozdawane

Witaj Kasiu Dziękuję za tak dużo miłych słów Aż się czuję skrepowana.... Ogród zrobiłam dla siebie i mojej rodziny Uwielbiam kwiaty w swoim otoczeniu A dodatki z metalu same nasunęły się w pomysłach Lubię kolory i nie boję się ich używać. Do założenia wątku namówiła mnie Dorotka Rzeczywiście obie mamy pasje dekoratorskie i często wymieniamy się pomysłami. Za synusia dziękuję A co do programu..., niech zostanie do oglądania na Ogrodowisku
iwonadm 07:52, 28 sty 2018

ślicznie miło, że pokazałaś mi kawałek Twojego pięknego świata
agata19762 17:27, 28 sty 2018

Wreszcie dotarłam do Ciebie w odwiedzinki. Chyba wszystkie Agaty tak mają mam na myśli zamiłowania do dekoracji, ogródkowania i słabości do detali.
Pozdrawiam cieplutko ogromnie się cieszę, że jesteś wśród nas i pokazujesz nam swój cudowny kawałek ziemi będę zaglądać