Zawsze marzyłam o ogrodzie na zróżnicowanym poziomie. Wydaje mi się,że taki ogród ma swój własny styl i jest większy. Dzięki kamiennym murkom chyba to osiągnęłam.
Maki są piękne i duże. Szkoda, że tak krótko kwitną.....
Róże mają mnóstwo pąków. Już nie mogę się doczekać kiedy zakwitną. Alejka z 19 pastellami zapowiada się ciekawie
Lilie pięknie się rozrosły. W tym roku jeszcze trochę ich dosadziłam. Niedługo pokażą się w swojej krasie
Agatko ale pięknie zapączkowane Pastelle. Moje jakieś marne w tym roku. Czy znasz nazwę tej krzewuszki o ciemnych liściach ? Maki cudne. Murki uwielbiam i nie mam a robią super robotę w ogrodzie szcególnie jak są takie ładne. Piękny kolor tej petunii czy surfinii. Pozdrawiam
Witaj Małgosiu Pastella w tym roku wyjątkowo zapączkowała. Aż się boję cieszyć. Tradycyjnie między nimi wysadzę cynie. Już rosną na rozsadniku. Zastanawiam się tylko które kolory wybrać. Krzewuszkę już dawno kupiłam na targu. Teraz dopiero zaczęła rosnąć. Nazwy nie znam, nie przywiązuje do tego wagi. Może w internecie znajdziesz nazwę. Niedawno dokupiłam 7 krzewuszek.
Surfinie zdobią mój ogród od lat. W tym roku miały być tylko czerwone. Pani od której kupuję, odradziła mi. Słabo znoszą deszcz. Dlatego połączyłam je z niezawodnymi różowymi. Mam jeszcze żółte. Wysadzę je obok pomarańczowej róży.
Dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam