Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przedziwny Ogród

Przedziwny Ogród

Muszelka 16:01, 11 lut 2018

Kokietujesz Masz perfekcyjny ogród!
AgataM 16:18, 11 lut 2018

Muszelka napisał(a)
Kokietujesz Masz perfekcyjny ogród!

Bo ja jestem z nim codziennie i patrzę na trochę krytycznym okiem

Ewa777 16:20, 11 lut 2018

Agatko, obejrzałam wszystkie zdjęcia (wpisów nie czytałam wszystkich) i jestem zauroczona Twoim ogrodem. Jest przepiękny i niepowtarzalny
Stworzyłaś niesamowity klimat - naprawdę szkoda by było, żebyś go ukrywała. Cieszę się, że zdecydowałaś się nam go pokazać Wcale się nie dziwię, że Twój wątek cieszy się tak dużym zainteresowaniem. Masz piękne kompozycje kwiatowe, rewelacyjnie przycięte rośliny, murki i biżuterię ogrodową, o jakiej większość może sobie tylko pomarzyć.
Zachwyciły mnie również Twoje dekoracje świąteczne. Czy te anioły też robił Twój syn?
inka74 17:03, 11 lut 2018

To nie jest przedziwny ogród mimo cudnego wiersza - to zaczarowany ogród z duszą. Cieszę się, że założyłaś wątek. Z przyjemnością się rozgoszczę na dłużej. Uwielbiam tak klimatyczne miejsca. I róże dojrzałam
agaott 17:56, 11 lut 2018

Agatko wpadłam z rewizytą i przepadłam. Przepiękny ogród. Az kipi kolorami.
Również mnie zachwyciły dzieła Twojego syna. Zdolna bestia . A najbardziej podoba mi się żuraw (czapla ???).
Czy kojarzysz może nazwę tej ślicznej, czerwonej jeżówki ?
Wątek daję do ulubionych

AgataM 18:00, 11 lut 2018

Ewa777 napisał(a)
Agatko, obejrzałam wszystkie zdjęcia (wpisów nie czytałam wszystkich) i jestem zauroczona Twoim ogrodem. Jest przepiękny i niepowtarzalny
Stworzyłaś niesamowity klimat - naprawdę szkoda by było, żebyś go ukrywała. Cieszę się, że zdecydowałaś się nam go pokazać Wcale się nie dziwię, że Twój wątek cieszy się tak dużym zainteresowaniem. Masz piękne kompozycje kwiatowe, rewelacyjnie przycięte rośliny, murki i biżuterię ogrodową, o jakiej większość może sobie tylko pomarzyć.
Zachwyciły mnie również Twoje dekoracje świąteczne. Czy te anioły też robił Twój syn?

Witaj Ewuniu Bardzo miło czytać takie słowa... Chciałam stworzyć taki ogród, który mnie odzwierciedla. Lubię kolory radosne, soczyste, żywe i nie boję się ich mieszać. Pierwsza wersja - to ogród bez kwiatów, dlatego sadziłam drzewa i krzewy o różnych odcieniach i kolorach liści. Murki to był spontan,,, Dodatki...... Dałam wolna rękę synowi ( no była mała sugestia
Anioły też syn zrobił Pozdrawiam
Rumianka 18:13, 11 lut 2018

AgataM napisał(a)

Kochani.... Dzisiaj mija miesiąc, kiedy założyłam wątek na Ogrodowisku. Niesamowite przeżycie, byś wśród tak wielu cudownych osób.....

I to było najlepsze posunięcie...Nie mogłaś dlużej trzymać tak cudownego ogrodu w tajemnicy przed nami ogrodomaniakami...
asiak 18:15, 11 lut 2018

Cześć Agatko!
Masz przepiękny, kolorowy ogród taki jak lubię
Pozdrawiam
AgataM 19:02, 11 lut 2018

inka74 napisał(a)
To nie jest przedziwny ogród mimo cudnego wiersza - to zaczarowany ogród z duszą. Cieszę się, że założyłaś wątek. Z przyjemnością się rozgoszczę na dłużej. Uwielbiam tak klimatyczne miejsca. I róże dojrzałam

Dziękuję Iwonko Zaczarowany to za duże słowo...Cieszę się, że Ci się podoba Jeszcze dużo w nim miejsc do zrobienia. Róże mam, ale wymagają dużo zachodu. Tak to jest na piaskach.... Pozdrawiam
AgataM 19:10, 11 lut 2018

agaott napisał(a)
Agatko wpadłam z rewizytą i przepadłam. Przepiękny ogród. Az kipi kolorami.
Również mnie zachwyciły dzieła Twojego syna. Zdolna bestia . A najbardziej podoba mi się żuraw (czapla ???).
Czy kojarzysz może nazwę tej ślicznej, czerwonej jeżówki ?
Wątek daję do ulubionych

Witaj Aga Miło mi Cię gościć w moich skromnych progach. Dziękuję za miłe słowa Nie pytaj mnie o odmiany kwiatów (jeżówki), bo nigdy do tego nie przywiązywałam uwagi. Miało mi się podobać i tyle ( aż wstyd się przyznać w tym znamienitym gronie). Tyle wiem, że natężenie koloru jeżówki uzależnione jest od podłoża i nasłonecznienia. Mój cały ogród jest od południa. Pozdrawiam Cię