Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przedziwny Ogród

Przedziwny Ogród

SlonecznyOgrod 12:49, 18 lut 2018

AgataM napisał(a)

Wiem, przesadziłam . Ale obiecuję poprawę. Po prostu nie mam tyle zdjęć z ogródka. Nie przywiązywałam wagi do fotografowania, A szkoda bo było co uwiecznić

O Ty małpko, nie łap mnie za słówka miałam na myśli królowanie a nie przynudzanie. Chyba nikt nie ma tyle ozdób z metaloplastyki i to jeszcze z własnego warsztatu.
Ogród jest pięknie przybrany w te dodatki.
Kwiaty też maż przecież, przepiękne jeżówki, lilie, iglaki, które robią całą oprawę, tawuły rzucają się w oczy i wiele innych ...
Podziwiam również jeżówki , których ja w ogóle nie mam, żadnych nawet najzwyklejszych a chciałabym, bo dopiero zwracam na nie swą uwagę. Ale zanim posieję, zanim urosną i sie rozrosną to będę czekać ze 3 lata
AgataM 13:00, 18 lut 2018

Dario ja nie wysiewam jeżówek. Jeśli sama wzejdzie to przesadzam we właściwe miejsce ( te są najsilniejsze). Kupuję gotowe sadzonki w dobrej cenie max do 7zł. Zwracam uwagę na grubość sadzonki przy ziemi a nie na ilość kwiatów. Czasami sadzonka nie ma kwiatów tylko paczki, ale jest dorodna w liście. Ta szybko się rozrośnie
A tego metalowego trochę się uzbierało
sylwia_slomc... 13:01, 18 lut 2018

Ważkę daj na swój Avatar, każdy będzie wiedział z Którym ogrodnikiem i Agatka rozmawiaU nikogo takiej nie ma
Aurelllia 15:07, 18 lut 2018

Agatko na forum w zakładce Ogród jest wątek biżuteria ogrodowa - jak będziesz miała czas to wklej swoje cudności tam To pod ręką będziemy mieli do podziwiania, bo niedługo jak Ci strzeli dużo stron wątku to nie odnajdziemy jej a ja np codziennie oglądam jak nie ważkę to pierścionek
Katkak 16:32, 18 lut 2018

Ale syn ma wspaniały fach w rękach. Pracy mu chyba nie brakuje i zamówień . Wygląda na to, że lubi to co robi.
anpi 20:07, 18 lut 2018

Nie ma to jak mieć dobre źródło...np.jeżówkowe...do 7zł powiadasz -jeżeli takie źródło istnieje też wysyłkowo, to poproszę namiar np.na priv.Będę wdzięczna.
Dorota123 21:19, 18 lut 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ważkę daj na swój Avatar, każdy będzie wiedział z Którym ogrodnikiem i Agatka rozmawiaU nikogo takiej nie ma
Popieram, dobry pomysł. Jak tam samopoczucie?
SaraDaria 21:27, 18 lut 2018

Witaj Agatko.
Wpadam z rewizytą i to co zobaczyłam przeszło moje oczekiwania. Wszystko mi się u Ciebie podoba, ale ozdoby i prace Twojego syna są wyjątkowo piękne.
Teraz wiem, że kolejnym moim chciejstwem jest spawarka.

Popieram Sylwię - Ważka na Awatar !!!
AgataM 22:10, 18 lut 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Tak zrobiłam
AgataM 22:12, 18 lut 2018

Aurelllia napisał(a)
Agatko na forum w zakładce Ogród jest wątek biżuteria ogrodowa - jak będziesz miała czas to wklej swoje cudności tam To pod ręką będziemy mieli do podziwiania, bo niedługo jak Ci strzeli dużo stron wątku to nie odnajdziemy jej a ja np codziennie oglądam jak nie ważkę to pierścionek

Postaram się w miarę wolnego czasu Będę mieć to na uwadze Pozdrawiam