anpi
00:07, 17 cze 2019
Dziś za drzwiami do mojego ogrodu wielkie poruszenie
Oprócz żaru jaki lał się z nieba atmosferę ociepliło doborowe towarzystwo ogrodowiskowe
Kochane dziewczyny i chłopaki
ogromnie dziękuję Wam za wspaniałe umilenie dzisiejszej niedzieli swoją obecnością!!!Niektórzy musieli udać się w daleką podróż,by dotrzeć w nasze wschodnie strony

Świetny czas !!!Rewelacyjni ludzie z pasją,humorem i energią
Fajnie,że udało się zebrać taka sporą grupkę,bo naprawdę wtedy emocji jest bez liku.I tylko szkoda że czas tak szybko ucieka i nie ze wszystkimi o wszystkim zdąży się pogadać.Ale była wymiana doświadczeń,porady,identyfikacja nieznanych roślin,diagnozy chorób czasami je atakujacych,dzielenie się niepowodzeniami i włożonym wysiłkiem ale przede wszystkim radościami jakie niesie ogród. I oczywiście obgadanie ,obwąchanie i obmacanie roślinek według indywidualnych upodobań. Dziękuję Wam za obecność i wszystkie zachwyty i westchnienia ...czuję się bardzo dowartościowana...znaczy mój ogród

Dziękuję też za spełnienie mojego wielkiego marzenia!!!
Zdjęć ze spotkania prawie nie mam ,bo chciałam nacieszyć się obecnością i rozmową z gośćmi...liczę na Wasze.Ania -Anabuko,jak zwykle niezawodny fotograf widzę już rozpoczęła relację
to dodam tych kilka.

Dziękuję też za spełnienie mojego wielkiego marzenia!!!
Zdjęć ze spotkania prawie nie mam ,bo chciałam nacieszyć się obecnością i rozmową z gośćmi...liczę na Wasze.Ania -Anabuko,jak zwykle niezawodny fotograf widzę już rozpoczęła relację