Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

anpi 00:07, 17 cze 2019

Dziś za drzwiami do mojego ogrodu wielkie poruszenie Oprócz żaru jaki lał się z nieba atmosferę ociepliło doborowe towarzystwo ogrodowiskowe Kochane dziewczyny i chłopaki ogromnie dziękuję Wam za wspaniałe umilenie dzisiejszej niedzieli swoją obecnością!!!Niektórzy musieli udać się w daleką podróż,by dotrzeć w nasze wschodnie strony Świetny czas !!!Rewelacyjni ludzie z pasją,humorem i energią Fajnie,że udało się zebrać taka sporą grupkę,bo naprawdę wtedy emocji jest bez liku.I tylko szkoda że czas tak szybko ucieka i nie ze wszystkimi o wszystkim zdąży się pogadać.Ale była wymiana doświadczeń,porady,identyfikacja nieznanych roślin,diagnozy chorób czasami je atakujacych,dzielenie się niepowodzeniami i włożonym wysiłkiem ale przede wszystkim radościami jakie niesie ogród. I oczywiście obgadanie ,obwąchanie i obmacanie roślinek według indywidualnych upodobań. Dziękuję Wam za obecność i wszystkie zachwyty i westchnienia ...czuję się bardzo dowartościowana...znaczy mój ogród
Dziękuję też za spełnienie mojego wielkiego marzenia!!!
Zdjęć ze spotkania prawie nie mam ,bo chciałam nacieszyć się obecnością i rozmową z gośćmi...liczę na Wasze.Ania -Anabuko,jak zwykle niezawodny fotograf widzę już rozpoczęła relację to dodam tych kilka.

anpi 00:18, 17 cze 2019

Agania napisał(a)

Drzwi do ogrodu super odrestaurowałaś

Agatko drzwi dostały tylko chwilowo nową zawieszkę,która już ma swoje inne miejsce.
A drzwi miałam dziś szeroko otwarte,mam nadzieję że kiedyś uda Ci się naocznie zobaczyć co za nimi!?
anpi 00:32, 17 cze 2019

agapant napisał(a)
Mam nadzieję że biała da radę do niedzieli. Jest piękna.

Aguś dzięki za obecność..Wszyscy chyba trzymali kciuki żeby różyczka dotrwała...i jeszcze kwitła ,ale przebiły ją chyba dziś inne???
anpi 00:37, 17 cze 2019

katel napisał(a)

To prawdopodobnie czosnek bułgarski.

Czekam z niecierpliwością na relację, pozdrawiam .

Dzięki Kasiu za identyfikację czosnku
Relacja w toku...
AniazUroczyska 01:29, 17 cze 2019

anpi napisał(a)
-Anabuko,jak zwykle niezawodny fotograf widzę już rozpoczęła relację to dodam tych kilka.

Aniu, nietuzinkowy ten Twój ogród, pięknie się prezentuje! Z przyjemnością obejrzałam Wasze fotograficzne relacje. Ale mam jedno ale...
Dziewczyny kochane, aż się prosi , aby podpisać tę fotkę i podać szerszemu ogółowi, kto brał udział w spotkaniu.
sierotka 08:07, 17 cze 2019

Aniu gratulujemy fajnego spotkania ławeczka piękna pozdrawiamy
anpi 12:36, 17 cze 2019

agapant napisał(a)
Ania dzień w Twoim ogrodzie rewelacja. Poprzeczkę podniosłaś o kolejne centymetry Ogród mega romantyczny, warzywniak pełen obfitości a róże mmmmy. Dziękuję za zaproszenie, bateryjki naładowane.

Aga starałam się jak mogłam...choć przy tych upałach łatwo nie było.Bardzo się cieszę ,że ći się podobało.Róże robią dobrą robotę!Dzięki ,że przyjechałaś ,spotkania z Wami to kupa nowej energii!!!
anpi 12:57, 17 cze 2019

anabuko1 napisał(a)

...A twój ogród widziany przeze mnie ...

Aniu jesteś niezastąpiona...!!!Fotki cudne,proszę o jeszcze,mogą być te co wstawiłaś u dziewczyn Dziękuję Tobie i Sławkowi za obecność.Super energetyczna niedziela.Fajnie, że zostaliście dłużej Rozmowom i śmiechom nie było końca!!!
Takie spotkania to świetna sprawa,wspólna pasja bardzo łączy

A ogród dzięki Wam wszystkim zyskał najromantyczniejszy element.Ławeczka cudna i będzie moim ulubionym miejscem do posiedzenia w ogrodzie ,a nawet poleżenia(sprawdzałam)!
anabuko1 13:00, 17 cze 2019

anpi napisał(a)

Aguś dzięki za obecność..Wszyscy chyba trzymali kciuki żeby różyczka dotrwała...i jeszcze kwitła ,ale przebiły ją chyba dziś inne???

Oprócz tej białej ...

Jeszcze te dwie mnie zachwycili

anpi 13:16, 17 cze 2019

AniazUroczyska napisał(a)

Aniu, nietuzinkowy ten Twój ogród, pięknie się prezentuje! Z przyjemnością obejrzałam Wasze fotograficzne relacje. Ale mam jedno ale...
Dziewczyny kochane, aż się prosi , aby podpisać tę fotkę i podać szerszemu ogółowi, kto brał udział w spotkaniu.

Aniu ogród czerwcowy utonął w różach,mam nadzieje że z roku na rok bardziej ,bo większość z nich ma dopiero drugi roczekAle to pewnie dodatki i zestawienia czynią go innym.
A na fotce...od lewej- górny rząd:
Ania MS,Anabuko,Betka,Anitka,Gocha
niżej Iwonka_d
jeszcze niżej Anpi,Abiko,Marga,Sylwia,Agapant