Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » O....!

O....!

an_tre 13:56, 15 lip 2012

Marzenko Byłam u Ciebie wczoraj i nie wiem dlaczego nie zostawiłam śladu...urzekły mnie Twoje widoki a tęcza...brak słów żeby opisać jej piękno Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Monic 14:02, 15 lip 2012

Marzenko, czy na tym przejściu łukowym masz coś pnącego posadzonego?
Martek 16:42, 15 lip 2012

an_tre napisał(a)
Marzenko Byłam u Ciebie wczoraj i nie wiem dlaczego nie zostawiłam śladu...urzekły mnie Twoje widoki a tęcza...brak słów żeby opisać jej piękno Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę

An _tre w końcu my nie kotki czy pieski tylko podglądaczki,podziwiaczki jak wolisz )) .Marzenka wybaczy nam nie pozostawiania śladu

Martek 16:44, 15 lip 2012

Cieszy oczy ten krąg małych bukszaników to będzie bardzo miłe dla oczu co wymyśliłaś sobie Marzenko .
I to co już jest zachwyca
Pozdrawiam serdecznie
Madzenka 17:32, 15 lip 2012

Piękna czysta biel w Twoim ogrodzie.
Nie doczytałam czy podpierasz swoją anabell?
Gabriela 20:24, 15 lip 2012

marzena napisał(a)

Kwiaty o których napisałaś "trochę bieli" są cudowne, ale ten motyl na jeżówce jest urzekający. Podobnie jak tęcza, którą mogłaś oglądać z tarasu, u mnie rzadko taką widać.
danuta_ 20:28, 15 lip 2012

Ja też sie zachwycam ogrodową bielą Marzenko - pozdrawiam
Dasia 22:10, 15 lip 2012

Ale tu pięknie...
Podziwiam i szukam inspiracji.
Te łany złocieni na murku mnie zachwyciły szczególnie, ehh.
Coraz bardziej zaczynam się przekonywać do takich nasadzeń w dużych grupach, zwłaszcza, że przestrzeni u mnie dostatek.
alinak 23:38, 15 lip 2012

coś mi się Marzena zdaje że te twoje jeżówki też takie olbrzymie . mamo jak ja lubię te twoje włości oglądać . super trawa przy oczku . też kupiłam ja u Mariusza , ale niestety nie przetrwały maleństwa .
marzena 23:44, 15 lip 2012

Dziewczyny dzięki za odwiedziny i tak miłe, no naprawdę nie wiem czy w pełni zasłużone słowa...

a teraz bardziej szczegółowo ...
Aniu asc - oczywiście zapraszam z przyjemnością
Aniu monte - no pokażę tę 'szklarenkę' specjalnie zrobiłam dzisiaj fotkę
Moniko - pokażę ławeczkę...ale jak bardziej uporządkuję miejsce za nią... a margarytek niczym nie okrywałam...
Leno- no na razie rzeczywiscie siedze w ogrodzie i pracuję ...i ciagle za mało widać efektów...
Aniu, ja też często wpadam do Ciebie i nie tylko... nie zostawiając śladu... po prostu ogrom wątków i nie nadążamy...
Moniko - mam posadzone róże New Dawn - ale cos kapryśne są i na razie niewiele kwiatów mają...
Marto - miło że zaglądasz i czasem skomentujesz... to tak jak ja... u Ciebie
Marzeno- tak podpieram te moja młodą jeszcze anabell, ale juz z ogromnymi kwiatami...
Gabrielo- milo, że podoba Ci się u mnie...
Danusiu - właśnie odwiedziłam Twój piękny ogród... a po wizycie u Ciebie w zeszłym roku załozylam własny wątek
Dasia - witam i zapraszam ...
Alino - no, zobaczę, jak z tymi jeżówkami ale mam je dopiero drugi rok

szklarenka - pod wieczór...

a tutaj podczas zachodu widać Tatry dzisiaj

i jeszcze raz Tatry - niewyraźne, bo malwa wyraźna...

...i odwrotnie...