Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Po prostu ogród...

Po prostu ogród...

sylllwia 22:08, 25 paź 2013

Ewuś miło mi było napić się z Tobą kawki i poklachać
Dzisiejsza pogoda nam dopisała i można było w słoneczku posiedzieć.

Ewa 06:51, 26 paź 2013

Sylwuś w Twoim ogrodzie jest magia!!!
Nie dość, ze zawsze mam piękną pogodę jak jestem u Ciebie, to jeszcze czuję się jak na wczasach, wypoczęta i odstresowana. To wielka Twoja zasługa ,bo ogród za sprawą Twoich rączek staje się coraz piękniejszy i urokliwszy
Dziękuję Ci bardzo za przywóz i odwóz, za obiad, przepyszne ciasto i kawkę
i taki cudny obraz zostanie mi w pamięci:

baraga1904 20:34, 26 paź 2013

...piękne kolory u Ciebie Sylwio....jak nie lubisz pomarańczowego to na tartę dynie pociachaj...jest pyszna... u mnie pomarańcz tez tylko w jesiennych dekoracjach i ...w kuchni właśnie pozdrawiam
Enya73 11:06, 27 paź 2013

Och, jak ja Ci zazdroszczę, że możesz sobie tak bez ograniczeń posiedzieć w ogrodzie, kiedy masz na to ochotę. Mi tak brakuje teraz ogrodu. Jak wracam z pracy, to już tak niewiele czasu zostaje. A jeszcze teraz dzień będzie krótszy o godzinę.

Masz piękny i wymuskany ogród, widać, że kochasz to miejsce. Faktycznie można się u Ciebie poczuć, jak na wakacjach, ogród daje takie poczucie wolności, ta przestrzeń, ech...

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że niedługo się spotkamy O wiankach czas pomyśleć A kto jak nie Ty jest w tym najlepszy?

Pozdrawiam Sylwia
sylllwia 19:57, 27 paź 2013

Ewa - dziękuję za miłe słowa, jutro z rana będę dzwonić - wiesz gdzie

Baraga - chyba jednak się skuszę na tą tartę dyniową, jak będę wycinać dynie na Halloween

Enya - nie słodź mi tak Anitko Czasu niby mam dużo, ale i tak nie wyrabiam z tym co zaplanowałam.

O wiankach rzeczywiście można już myśleć. Ja już myślę o adwentowym wianku i mam pomysła na niego, kupiłam płaty kory ostatnio u Rojka w tym celu, ale jeszcze wiązanki na Wszystkich Świętych trzeba najpierw zrobić.

makkasia 20:18, 27 paź 2013

sylllwia napisał(a)
Ewuś miło mi było napić się z Tobą kawki i poklachać
Dzisiejsza pogoda nam dopisała i można było w słoneczku posiedzieć.

Moje horti ogrodowe po mrozie zupełnie zbrązowiały i musiały opuścić donice zawitały za to chryzantemy
macham Syla. Pięknego tygodnia życzę Ci
sylllwia 20:27, 27 paź 2013

Dziękuję Kasiu i myślę że ten tydzień też będzie piękny i słoneczny, chociaż aktualnie rozpadało się.

U mnie też chryzantemy się pojawiły

Ewa 21:23, 27 paź 2013

Sylwuś przyznałam sie Bogdzi o tym,ze marzymy żeby ja odwiedzić i Bogdzia nas zaprasza Rezerwuj maj
Ewa 07:39, 29 paź 2013

no i jak tam ..... będziemy razem szaleć ?
baraga1904 07:43, 29 paź 2013

...ślicznie u Ciebie...dopieszczony ogród... tartę dyniowa polecam...juz kilka w tym roku robiłam i muszę przerzucic się już na coś innego, są przecież jeszcze gruchy i śliwki... na wianek adwentowy bym się skusiła...po świętach robię nalot na Rojka...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies