Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Zakupy przez internet

Zakupy przez internet

Tinka 15:34, 10 sty 2013

Kochani,witam Was serdecznie w Nowym 2013 roku i zycze samych sukcesow w zyciu.Mam pytanie,moze ktos pamieta.W tamtym roku wspomniano Pana,ktory sprzedaje na alegro tylko nadwyzki ze swojego ogrodu.Jest ponoc bardzo solidny i ma zdrowe,ladne roslinki.Podajcie namiary,bo nigdzie nie moge znalezc.Przepraszam za brak znakow diakrytycznych,ale korzystam z niemieckiej klawiatury.Po powrocie do kraju poprawie tekst
margi 16:12, 10 sty 2013

Witam serdecznie ogrodomaniaków,super wątek,natknęłam się na niego dopiero dzisiaj.Zdziwiona jestem,że już można składać zamówienia na rośliny.Jestem z lubuskiego może macie namiary na jakieś szkółki w okolicy?
margi 16:37, 10 sty 2013

Pociągnę dalej temat.Będę potrzebowała trochę eko-bordów(chyba tak to się nazywa) może ktoś wie gdzie zamówić tanio?
Welka 18:15, 10 sty 2013

Ania_79 napisał(a)

Ewelinka - przetestujemy w tym roku i w kwietniu wkleimy zdjęcia

Ja to już się nie mogę tego kwietnia doczekać, a Aniu masz swój wątek, bo nic nie ma w podpisie?

Nie mam swojego wątku, brak mi czasu i chyba odwagi, ale śledzę ogrodowisko od dawna. Ja też wzięłam jeżówki, a dodatkowo krwawniki (Ania ma rację- warto, bo są urocze i długo kwitną), bodziszki, liliowce, przegorzany, zawilce, tawułki, jarzmianki,płomyki, wiązówki...właściwie, to łatwiej byłoby napisać, czego nie wzięłam

Aniu, zakładaj wątek, mam taką sytuacje jak ty -czasu bardzo mało (zobacz po moich wpisach), a ogród mam młody, tworzący się, niedokończony i zrobiony wbrew regułom tych ładnych i uporządkowanych ogrodów (plamy, kanciki, konsekwencja koloru itp) i nie usłyszałam ani jednego przykrego słowa. Odwagi!

A krwawniki jakoś do mnie nie przemówiły i w końcu nie zamówiłam ich.
Tinka 12:53, 14 sty 2013

monteverde napisał(a)
Muszę zareklamować faceta od którego kupiłam 20 roślin, nie dość ,że paczka przyszła super zapakowana, roślinki ślicznie zabezpieczone, to jeszcze paczka mi przeleżała na poczcie 3 dni, bo nie widziałam zawiadomienia, zaplątało się w korespondencji, jak odebrałam i otworzyłam roślinki wyglądały jakby dopiero włożone.Facet sprzedaje na allegro, teraz ma przerwę, swoje rośliny, z tego co zauważyłam jest tak jak my pasjonatem ogrodu ma kolekcjonerskie rośliny, nie sprzedaje drogo,sprzedaje tylko te których ma za dużo marekpodstolec taki ma nick na allegro, zapamiętajcie i jak będziecie chcieli do niego jak w dym bo warto , miłego dnia wszystkim idę do ogrodu

Znalazlam,hurra,to o ten watek mi chodzilo i o tego sprzedawce
Juzia 12:04, 17 sty 2013

Ja dodaję do polecanych OGROD_EDEN_ z alle... - ładne żurawki mi przysłali i super zapakowane.
Bobik 15:30, 17 sty 2013

Ja zamówiłam w zeszłym roku w Mayla, przyszła paczka za wcześnie,my na działce dwa dni i żurawki zgniły,ale funkie w porządku były.
Bobik 15:48, 17 sty 2013

Tinka napisał(a)

Muszę zareklamować faceta od którego kupiłam 20 roślin, nie dość ,że paczka przyszła super zapakowana, roślinki ślicznie zabezpieczone, to jeszcze paczka mi przeleżała na poczcie 3 dni, bo nie widziałam zawiadomienia, zaplątało się w korespondencji, jak odebrałam i otworzyłam roślinki wyglądały jakby dopiero włożone.Facet sprzedaje na allegro, teraz ma przerwę, swoje rośliny, z tego co zauważyłam jest tak jak my pasjonatem ogrodu ma kolekcjonerskie rośliny, nie sprzedaje drogo,sprzedaje tylko te których ma za dużo marekpodstolec taki ma nick na allegro, zapamiętajcie i jak będziecie chcieli do niego jak w dym bo warto , miłego dnia wszystkim idę do ogrodu

Znalazlam,hurra,to o ten watek mi chodzilo i o tego sprzedawce

/www.roslinygardeniakontakt.pl.to chyba on.
ewa_k 18:24, 21 sty 2013

wiosna za pasem, plany na nowy sezon czas zacząć! a przynajmniej się przygotować.
czy ktoś robił zakupy u takiego allergowicza patryk_2005 sklep Makadi? pojawił się też ostatnio jako
www_makadi_pl . Jako ten pierwszy ma trochę negatywów, ale też ma rośliny które mnie interesują. i mam dylemat, ryzykować czy poczekać
Tinka 19:09, 23 sty 2013

ewa_k napisał(a)
wiosna za pasem, plany na nowy sezon czas zacząć! a przynajmniej się przygotować.
czy ktoś robił zakupy u takiego allergowicza patryk_2005 sklep Makadi? pojawił się też ostatnio jako
www_makadi_pl . Jako ten pierwszy ma trochę negatywów, ale też ma rośliny które mnie interesują. i mam dylemat, ryzykować czy poczekać

Jesli ma negatywne wpisy,znaczy,ze nie jest wart zaufania.Po co Ci nerwy tracic i pieniadze.Po zatym zapytaj monteverde,ona jest w temacie(jak powie kupuj,znaczy kupuj)