Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Zakupy przez internet

Zakupy przez internet

Tinka 19:11, 23 sty 2013

Bobik napisał(a)

Muszę zareklamować faceta od którego kupiłam 20 roślin, nie dość ,że paczka przyszła super zapakowana, roślinki ślicznie zabezpieczone, to jeszcze paczka mi przeleżała na poczcie 3 dni, bo nie widziałam zawiadomienia, zaplątało się w korespondencji, jak odebrałam i otworzyłam roślinki wyglądały jakby dopiero włożone.Facet sprzedaje na allegro, teraz ma przerwę, swoje rośliny, z tego co zauważyłam jest tak jak my pasjonatem ogrodu ma kolekcjonerskie rośliny, nie sprzedaje drogo,sprzedaje tylko te których ma za dużo marekpodstolec taki ma nick na allegro, zapamiętajcie i jak będziecie chcieli do niego jak w dym bo warto , miłego dnia wszystkim idę do ogrodu

Znalazlam,hurra,to o ten watek mi chodzilo i o tego sprzedawce

/www.roslinygardeniakontakt.pl.to chyba on.

Bardzo dziekuje,pozdrawiam
bozka 17:02, 24 sty 2013

Ja również dziękuję za wszystkie namiary już zaczynam pomalutku kupować nasionka
jolcia 11:06, 08 lut 2013

Witam,mam prośbę czy ktoś z was może mi polecić sklep internetowy z hortensjami taki sprawdzony,

chodzi mi konkretnie o hortensję bukietową "Magical Moonlight".

Bobik 19:40, 09 lut 2013

jolcia napisał(a)
Witam,mam prośbę czy ktoś z was może mi polecić sklep internetowy z hortensjami taki sprawdzony,

chodzi mi konkretnie o hortensję bukietową "Magical Moonlight".

www.futuregardens.pl ja kupiłam tu,tylko nie spodziewaj się w pierwszym roku tego co pokazują na zdjęciach(:
Ania_79 20:01, 09 lut 2013

sprawdzony jest sklep e-clematis, współpracują od tego roku ze szkółką Szmita, hortensje mają najprawdopodobniej od nich http://e-clematis.com/pl/p/Hydrangea-paniculata-Magical-Candle-Bokraflame-PBR-hortensja-wiechowata-/1070
Ania_79 20:08, 09 lut 2013

sprostowanie- już widzę,że zrobiłam błąd- skupiłam się na magical ale myślę, że można napisać do e-clematis i podpytać,czy inne magical też mogliby sprowadzić od Szmita
monteverde 01:05, 10 lut 2013

Magical Candle kupowaliśmy w tamtym roku od Szmitów, a u Makadi kupowałam, ale ryzykowałam, na szczęście wszystko przyszło oki, w tym roku miałam coś kupić ale jeszcze się zastanawiam
Bobik 17:30, 10 lut 2013

Aha, zapomniałam dodać, że wszystko było w porządku, krzewy duże, w dość dużych doniczkach tylko kwiaty niezbyt okazałe no ale to dopiero początek i wiem, że pokaże swoje piękno(:
jolcia 12:02, 11 lut 2013

Dziękuję za namiary
kaisog1 15:58, 15 lut 2013

Dla zainteresowanych z okolic Karpacza http://www.funkie.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=27&Itemid=30 Niektóre rośliny są tańsze jak na przykład hortensja Lime light (ja płace po 19,90 w szkółkach)