Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W miniformacie

W miniformacie

hortiterapeutka 16:12, 09 kwi 2014

To ja też pozwolę sobie coś dorzucić z dzisiaj

gierczusia 21:39, 09 kwi 2014

Beatko .. Ale piękne tulipany .. Ja sobie zdjęcie tego Twojego wrotycza zrobiłam .. Wiec mam na podorędziu

A jak tam wianek z buksa ??... Kula się ??

Ściskam
Bea 21:45, 09 kwi 2014

Nie kupiłam i nawet nie wiem czy były bo mi w oczy nie wpadły.W przyszły piątek może się jeszcze wybiorę skoro świt. Były ładne trzmieliny i cena do tego ok.

Wrotycz w każdym bądź razie nowy rośnie, ale jeszcze mały.

Mam zamiar kupić emy5 z wrotyczem . Ze względu na słodziaka optuję przy ekologicznych środkach ochrony i wspomagania roślin. Do tego biomas.

Ja również ściskam mocno.

malgorzata_s... 10:06, 11 kwi 2014

Beatko domek to po prostu skrzynka. Daszek nie musi być skośny ale i taki łatwo się robi. Mój Emuś wkrętarką wszystko skręcał ale można zbić gwózdkami. Tę skrzynkę podzieliłam listwami w poprzek i w jedną część nawtykałam pociętego bambusa w drugą cegłówkę dziurawkę, w trzecią nawiercone klocki drewniane, wiklinę pociętą. Mogą być szyszki. dolna część jest zamknięta od przodu i ponawiercane są podłużne wejścia, środek wypełniony jest słomką i sianem. Ta część jest czerwona właśnie dla złotooków.
zrobię dzisiaj jeszcze fotki z bliska. Pozdrawiam A najważniejsze wszystkie elementy nie malowane niczym a czerwony to plakatówka
Agnieszka_B 10:19, 11 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Beatko domek to po prostu skrzynka. Daszek nie musi być skośny ale i taki łatwo się robi. Mój Emuś wkrętarką wszystko skręcał ale można zbić gwózdkami. Tę skrzynkę podzieliłam listwami w poprzek i w jedną część nawtykałam pociętego bambusa w drugą cegłówkę dziurawkę, w trzecią nawiercone klocki drewniane, wiklinę pociętą. Mogą być szyszki. dolna część jest zamknięta od przodu i ponawiercane są podłużne wejścia, środek wypełniony jest słomką i sianem. Ta część jest czerwona właśnie dla złotooków.
zrobię dzisiaj jeszcze fotki z bliska. Pozdrawiam A najważniejsze wszystkie elementy nie malowane niczym a czerwony to plakatówka

Czyli złotooki w sianku lubią mieszkać?

Bea 12:27, 13 kwi 2014

Długo karzą na siebie czekać

Bea 12:36, 13 kwi 2014

gierczusia 14:14, 13 kwi 2014

Beatko .. Ale już u Ciebie pięknie wiosennie .. Achhhh ...

A co tam na giełdzie ??.. Kupiłaś coś fajnego ?? pochwal się ... Czytałam w każdym razie ,że trzmieliny jeszcze są

Ja mam od czwartku wolne , więc .. Łooo matko , nawet nie chcę myśleć co będę wyprawiać

Cieszę się ,że wrotycz rośnie jak j będzie gotów , to będziemy zbierać oki ??... I gotować tą przeklętą miksturę

Ściskam
Bea 14:23, 13 kwi 2014

Ela, zakupy małe

wianek bukszpanowy i zielona borowina bez liści.

Ludzi tyle, że szkoda gadać.
gierczusia 19:20, 13 kwi 2014

Bea napisał(a)
Ela, zakupy małe

wianek bukszpanowy i zielona borowina bez liści.

Ludzi tyle, że szkoda gadać.

Czyli rozumię,że koncepcja na wianek bukszpanowy się nie zmieniła ....

Jak byłam ostatnio , to kiedy przy jednej Kobitce marudziłam żartobliwie ,że masa ludzi.to ona mi odparła,że już do świąt będzie tylko coraz gorzej..